Megváltozott a vatera, tudja valaki hogy lehet képet feltölteni? (tudásbázis kérdés)
na,megnéztem 200adjára is..csináltam egykét képet,nézzétek meg légyszi,nektek is ezt adja ki,vagy valami hiányzik a gépemről?!
nem rég újra lett rakva az egész,azóta nem működik semmi.:(
Miért nem találod?
Eladó árukra kattintasz, ott amiről képet szeretnél feltölteni, a jobb oldalon rákattintasz arra, hogy További opciók - Képek módosítása. Ingyenesen feltölthető képek alatt találsz olyat, hogy: Feltöltés fájlból - TALLÓZÁS. Erre kattintasz, akkor felugrik egy ablak és kikeresed a gépedről a kívánt képet. Vársz, amíg betölti a Vatera, majd alul rányomsz a Küldés-re.
Utána bemész újra az eladó áruidhoz és már ott lesz a képed is.
én nem találok ilyet..66x megnéztem..
miért kell mindig elcseszni azt,ami működik???
ezt úgy utálom...
ha valami jó meg használható,akkor meg kell újítani és akkor tuti nem fog működni..:((
Szia!
Eladás-Termékfeltöltés-Képek-ingyenesen feltölthető képek-tallózás-feltölt. De csak 4 kép ingyenes!
leírtam ááááám..:S
bocsi...
megváltozott a vatera,tudja valaki hogy lehet képet feltőlteniössze vontálk egy másik aukciós portállal,és nem sikerűl képeket feltőlteni..
tudna valaki segiteni???
További ajánlott fórumok:
- Nagyonbaba vonalzó: megváltozott! Tudja valaki, hogy miért?
- Tudja valaki hogy mit jelent az "illegál port kommand" hibaüzenet, amikor képet szeretnék feltölteni a fotoalbum.hu-ra?
- Tudja valaki, hogyan lehet okostelefonról (Xperia x8) képet feltölteni hoxás naplóba?
- Nagy méretű fájlt hova tudok feltölteni, ahonnan a címzettem le tudja tölteni?
- Hogy tudom megváltoztatni a vaterán az azonosítómat, hogy ne 9fs1v5 legyek?
- Tudja valaki, hogyan lehet netről mobilt feltölteni?