Megváltozott a párom :( (beszélgetés)
Ez nagyon aranyos, legyetek boldogok!!:)
Drágám!
Én sem tudok megszólalni...Este rohanok haza....
Azért Te is jól álcáztad a válaszodat :).
Mire jók az ilyen fórumok?!!Nem hittem volna.
Én is nagyon hálás vagyok,Hoxa!!!
Gábor.
Egyetlenem!
Te aztán jól tudsz titkot tartani!Hát ezért voltál olyan furcsa :D .A vadasparkban tényleg azt gondoltam,megbolondultál,ahogy ott hemperegtél a kecskékkel,de így már megnyugodtam.
És mivel már látom,hogy abszolút tiszta öntudattal,felelősséged teljes tudatában tetted fel a kérdést-és valóban nem először-mi mást mondhatnék:
IGEN!IGEN!IGEN!!!!!
"ANNADORKA"
ui:Köszönöm HOXA!Többet nem tudok írni,mert sírok...
Valószínű,ez lesz.Első karácsonyunkra már vettem neki egy gyűrűt.Akkor megkértem a kezét,de pár hónap után korainak érezte.Megértettem.Mikor kiderült a baba,megint megkértem,de szegény a harmadikkal annyira rosszul volt,egészen félideig,hogy azt mondta,ha nem is lesz nagy banzáj az esküvő után,ő szeretne jót enni-inni,élvezni a mi napunkat,nem pedig térdre vetni magát fajansz istennő előtt a wc-ben.
Múlt héten megvettem a karikagyűrűket,tegnap már úgy éreztem,nem bírom tovább.Egy vadasparkban kirándultunk a családdal és ráhúztam az állatsimogatóban az egyik kiskecske szarvára a gyűrűket.De ahogy lehajolt az állat,a gyűrűk legurultak,a kedvesem meg csak annyit látott,mire odaért a gyerekekkel,hogy simogatom a kecske-és bárány bogyókat-kerestem az aranyakat!:D
El nem tudjátok képzelni,egy szerelmes férfi mekkora állatságokra képes!!!Köszönöm mindenkinek,aki drukkol nekünk!
Gábor
szerintem ültesd le a gép elé és lapozz ide neki, ugy is meglepi lesz és tuti hogy örülni fog, ne vesztegessétek el az időt:DDDDDDD
Drága mikor nézel már fel?Már hülyét kapok,naponta többször belépek,van-e válasz?A végén még nem bírom tovább,megkérdezem élőben,de akkor oda a meglepetés :(.
SZERETLEK!!!
Gábor
hopppáááááá ...... úgy látom a másik fél észbe kapott hogy dinka volt:D hát hajrá mindkettőtöknek a közös és boldog jövő reményében
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Kívánom, hogy legyetek boldogok!!!!
:)
DRÁGA "ANNADORKA"!
Regisztráltam,pedig tudod mennyre tartom az ilyen fórumokat!Remélem még nem iratkoztál le és Rám bukkansz,mert nagyon fontos kérdésem lenne.Kétszer már feltettem,reménykedem,hogy többé már majd nem kell :)....
Hála istennek,hogy véletlen megláttam a hozzászólásaidat,rádöbbentem,mennyire önző is voltam.El voltam foglalva a saját fájdalmammal,gondokkal,mit sem törődve azzal,hogy Benneteket érzelmileg hanyagoltalak!Te pedig vártál türelmesen,finoman próbáltál terelgetni vissza a normális kerékvágásba,de én nem vettem a lapot!
Milliószor bocsánatot kértem már,hogy megnehezítettem az elmúlt időszakot,most még egyszer megteszem!
Nem kellett volna mellre szívnod,hogy itt is ki mit mond,ki támad vagy néz takarítónak.... :).Boldog lehet a főnököd,mert neki lesz egyedül az országban 3 nyelven beszélő "takarítónője" :).
Nekem meg van a legcsodálatosabb párom,aki gyémántként ragyog az életemben,kicsi csillagocskáinkkal,Antonival,Patrickkal és a kicsi Annával együtt.És Dorka is rá fog jönni,hogy neki lehetne a legjobb "édes mostohája",akit csak kaphatott!
Édesem!Szeretlek,akarlak egy életre!
HOZZÁM JÖSSZ FELESÉGÜL?!
Gábor
Szerinted gonoszság,amit kérek a páromtól,hogy vegyük egy kalap alá a gyerekeket és ugyanaz vonatkozzon egyikre,mint a másikra?Mi pl.a volt férjemmel anno megegyeztünk,hogy a főbb szempontok mint lefekvés ideje,stb. itthon is és náluk is ugyanazok legyenek.Ne legyen az,hogy apámnál mindent lehet,itthon meg be vagyok rendszabályozva.És a barátnője ugyanúgy szóljon rá a gyerekekre,ha valami nem stimmel,mint ő.Nálunk én már nem nagyon merek.Egyszer szóltam a bent kajálás miatt,meg a lefekvés miatt és már telefonált az anyja,hogy mit képzelek én,hogy elzavarom aludni a gyereket,ha ő nem akar,stb.Nem zavartam és ez még az elején volt és kisebb volt.Azóta nem merek szólni semmiért.Ez sem jó,szerintem.
Darabokban írok,mert időnként a srácokra nézek.Egyébként hiányzik a kislány-a régi,ölbe ülős,bújós.Tudom,akkor is változik,ha velünk él,de nem ennyire,ebben biztos vagyok.Igazából hiába akartam belevonni a kezdetektől a fürdetésbe,sétáltatásba vagy bármi másba,nem akarta,erőltetni meg nem fogom.A pénzügyi dolgaink kemények,sajnos gondolkodnunk is kell a bölcsődén,csak nem tudom,hogyan fogjuk tudni egyeztetni a beosztásunkat.Én,mint intenzíves nővér csak teljes műszakba mehetek vissza.Lőttek a diplomás ápolói iskolámnak is (egyenlőre)a pénz miatt.Meg sokszor jut eszembe a tanmese,hogy elment az ember a bölcshöz,hogy a fia kibírhatatlan:lop,csal,hazudik.Erre a bölcs:"Menj haza és szeresd jobban!"Hiányoznak a régi közös sütögetések,kirándulások,most meg,hogy el kellett adni a kocsit még nehezebb kimozdulni.Még egy dolgot kinyögött ma a párom:már nagyon régen elment a testvérének kezesnek,mikor hitelt vettek fel és nem fizetik.Mint megtudtam,a párom fizetéséhez is hozzá akar nyúlni a bank!Láttam a hivatalos levelet a polcon már a múlt héten is,de nem szoktuk elolvasni a másik levelét.Nem akart még ezzel is idegesíteni,de elmondta,mert nem akarta,hogy más hülyeségre gondoljak,amiért ingerültebb mostanában.Igyekszem nyugtatgatni,de a zabszem ott van a seggemben most már nekem is!
eGY KÖVET FÚJUNK,CSAK AZ A BAJ,HA ELJÖN A LÁNYA,NEKI MINDENT MEGENGEDNE,ÉN MEG HÁZISÁRKÁNY MÓDJÁRA NEM.Pl.én nem engedem nézni a fiúknak az éjszakai filmet,míg a kislánynak otthon saját TV-je van,amit addig néz,amíg akarja.Nálunk a hálóban van a TV.Meg milyen az,hogy a nála idősebb elmegy aludni,amikor kell,ő meg nem.Vagy a szobában evés:mi nem szoktunk,ő akarna,de nem akarom rászoktatni a gyerekeimet.Szóval mindenki alkalmazkodjon hozzá,mert őt sajnálni kell az anyja miatt,meg hogy megviselte a kistestvér érkezése?Náluk gyakorlatilag eddig sem voltak szabályok,én meg sokáig voltam egyedül a gyerekekkel és nem ment volna másképp,csak hogy voltak határok.A munkája stresszes a páromnak a mentőknél,de ő másabb,mint én,ő a kapuban leteszi a munkahelyi történéseket és nem foglalkozik vele tovább.Ennyiből szerencsés alkat.
a fiaiddal szemben meg lgyetek következetesek az okozná a legtöbb gondot később ha vmit a párod megtilt nekik te meg engeded és forditva. ugyhogy bármi jön beszéld meg a pároddal és egyfélét mondjatok. és akkor a gyerekek is tudják mihez kell alkalmazkodni, csinálhatsz nekik egy napirendet kis vicces táblákat a szobájukba pl hogy reggeli után be kell ágyazni stb, nem tudom még mi szokott gondot okozni
párod munkahelyén minden rendben van? azt kéne kideriteni miért változott meg pár hónapja, de most mindenki stresszes bizonytalan sokminden, hitelek nőnek állások megszünnek lehet hogy ezt érzi a kicsi születésével hogy neki már 4 gyereket kell eltartania meg magatokat, igy már a felelősség is nagyobb rajta lehet hogy ez is nyomja és ettől is lehet türelmetlenebb
Meg talán az sem tesz jót,hogy abban a házban maradtunk,ahol a páromhoz vagdosta az ex a tányérokat,mikor rohama volt,stb,de még 3 évig a szocpol miatt nem tudjuk eladni a házat.Mikor azt írtam,hogy telefonált a "régi életével" a kislányra értettem.pl.elindult a busszal,felhívta,hogy elindult.Útközben hogy úton van.Mikor hazajött láthatásról,még este beszéltek,holott egész nap együtt voltak.Na.ilyenekre mondtam,hogy túlzás.Bár 10 évesen sem járhatott még egyedül játszótérre a lány meg ilyenek,szóval ment a túlféltés teljesen.Egyébként más ilyen nehezen összejött,egyke gyerekek szülein is ezt tapasztaltam,talán féltőbbek a többi szülőnél.
4 éve vagyunk együtt,tehát 1 év után lettem terhes.Az igazi gondok a közös gyerek megszületése után kezdődtek a nevelt lányommal,a párom meg az utóbbi hónapokban más.Harmadik nem jelent meg nála,ez tuti.
hány éve vagytok együtt? bocs ha már irtad
Most reggel bekukkantottam.Hát...az a véleményem,ha egy gyerek kezelhetetlen,az a felnőttek hibája.Lehetne rangsorolni ki mennyire "saras" a dologban,mindannyian benne vagyunk.butternut igazad lehet,mert mikor összejöttünk még hónapokig 30 ezres számlákat telefonált el a párom a "régi életével".Egy karácsony előtt fakadtam ki,hogy mindennek van azért határa...Tegnap este nagyon jól telt,szóba se hoztuk a gondokat!!!Talán ezt kéne megismételni többször.
Ez nagyon érdekes. Többször végig kellet olvassam, hogy biztosan nyilatkozhassak. Az első, zsigeri reakcióm az volt, hogy a partnered nem vált le egészen az előző életéről és az ahhoz kötődő érzelmi, testi reakciókról. Aztán most hogy másodjára is végiggondolom, nem tudok elszakadni a gondolattól: ő - és te is - minden érzelmi és tanult reakciót abból növesztetek és tápláltok, hogy mi volt az ő előző életében.
Én más okból jól ismerem és tudom ezt a helyzetetet, de igazából hiába tudom, én se tudok leszakadni a gondolkodásmódról, szóval nincs jó tanácsom. El kéne kezdeni egy új életet, kilépni a régi sémákból, béklyókból. Nem olyan egyszerű.
Ha valaki segíteni akar,inkább privát üzenetben tegye.Köszönöm szépen.Úgy látom,több az unatkozó,mint a segítő szándékú.Zümm2,kíváncsi lettem volna a véleményedre.
Azt kihagytam:sajnos elmenni moziba,színházba nem tudunk,mert csak mi vagyunk egymásnak,egyikünk szülei sem élnek,a kicsit meg egyenlőre nem tudnánk kire itt hagyni.De mikor bevállaltuk a babát,tudtuk,hogy a szabadságunknak úgy 5 évre befellegzett.Nevess ki,de imádunk társasozni,képesek vagyunk órákig monopolyzni pl.Szerintem az is bántja a páromat,hogy míg a fiúk sikeresek,szépek,a kislány rossz tanuló és nem előnyös külsejű.Meg saját bevallása szerint is bántja,hogy így elcseszték a nevelését.
Furi titeket olvasni. Ugye ti fiatalok, kismamák, azaz tapasztalatlanok vagytok.És rá is értek.Belterjes ez az egész konverzáció.Én csak most tanulom ezt a net dolgot, véletlen tévedtem ide.Baromi lusta lennék reggelente csak azért idelépni,h. jóreggeltezzek.Tudnék pszichológusként jókat mondani,meg 3 kamaszt nevelve...de minek?Bocs a beszólásért.
Persze szakítunk egymásra.Minden második hétvégénk szabad,csak a kicsi van velünk,a fiúk az apjuknál.A kicsi alszik fél 8-tól,úgyhogy van idő mindent megbeszélni,a gyengédségre is.Amúgy a szerelmi életünk is változatos,játékos,csak havonta van 1-2 alkalom,mikor nem jön össze a páromnál,hiába akarja.Először ilyen problémája akkor volt régen,mikor megszületett a lányuk.Az asszony bekattant,gyermekágyi pszichózisa lett,ő tápszerezte,látta el a gyereket és nagyon megviselte,hogy a felesége ilyen anya lett.Főleg,hogy küszködni kellett a gyerekért,hormonokat is kapott a nő,akkor kezdődtek a pszichés gondok.Hétköznap a nagyfiam is lefekszik 9-kor a suli miatt,a kisebb 8-kor.A két állás veszi el inkább tőlünk a páromat,de az meg muszáj,sajnos.Egyszerűen kimerült,fáradt és elkeseredett.Állítása érzelmei ugyanolyanok,sőt...A szexuális vágy is.Csak belefáradt a meddő küzdelembe a lányával,exével.
Öröm volt végigolvasni a fórumot,míg nem voltam :)
Kellemes estét!
Remélem is hogy nem hasonlítunk :DDD
További ajánlott fórumok: