Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megúszós karácsony. Rendeltem sütit és családnak vacsit... fórum

Megúszós karácsony. Rendeltem sütit és családnak vacsit... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 00:26

Elnézést ha valakit megbántok, de nem tudom hogy mi a rossz az ünnepi készülődésben, sütögetésben-főzőcskézésben!

Igazi "konyhatündér"🦋🪄 vagyok! 😋

Ja, rokonozás nincs! 🙏

dec. 14. 16:23

Miután édesapám és a férjem is meghalt, 3-an maradtunk anyukámmal és a fiammal. Minden karácsonykor és hasonló ünnepeken egy- egy napon elvittem őket vendéglőbe. nem a főzés elkerülése miatt, hanem a változatosság kedvéért. Ha belegondolok,cca 11- 14.30-ig tartott a program, azalatt bármelyikünk tudott volna jó kaját főzni, de örültem, hogy örülnek, már napokkal előre emlegették ( hova megyünk, mit eszünk ? ) Szép idők voltak, de semmi megúszás nem volt benne. Anyukám halála után néha kettesben is elmegyünk, de az más, nem vagyunk nagyétkűek és hétközben rengeteget utaz/t/unk, élvezzük a kötetlen szabad

napokat, és a fiam szerint nem is főzök rosszabbat, mint egy vendéglő

7. globus (válaszként erre: 4. - Plavalaguna)
dec. 14. 15:19

Én meg azt sem tudom, hogyan kell... :DD Még sosem rendeltem ételt, máskor se.

Idén ketten leszünk, család távol, talán elbírok vele.

6. LBO
dec. 14. 15:05

Soha nem éreztem tehernek, nyűgnek ha együtt a család. Idegeskedni meg pláne nem szoktam. Nálunk tök nyugodtan telnek az ünnepek. Sütünk, főzünk, gyerekek játszanak, felnőttek is jól érzik magukat. Boldog vagyunk!

Sajnos mi már csak 15-en leszünk. Bárcsak mindenki itt lehetne velünk...

dec. 14. 12:21
Kell ilyen is. Mindenkinek amire szüksége van. Ne legyen semmi kötelező.
4. plavalaguna (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 13. 17:00

Jól teszed. Az ünnep nem attól ünnep, hogy megszakad vki.

Én pl általában karácsony és szilveszter között sütök. Karácsonykor csak mézes van, mert abból an egy gyors receptem.

Ünnepi menünk nincs is, ami eszünkbe jut, és idő van rá azt esszük. rendelt kaja csak azért nem volt még sose, mert mindig elfelejtettem rendelni :D

dec. 13. 13:27
Megértelek.
dec. 13. 12:39

Ez kétélű dolog , mert NAGYON IS SZERETNÉM

: HA 20.-an ülnénk az asztalhoz.

DE csakis ugy hogy a menyeim és lányom levegyék rólam a terhet a sok sütés-főzéssel.

Bár anno élveztem , hogy én készítettem minden kaját és sütit:ők meg csak dícsérték.

Most viszont öreg lettem , meglehetősen beteges.

Ha még sem össze a családi karácsony , én is rendelt ételt "készítek"

Kész torta lesz.

Egyedül a beigli sütést vállalom be, mert az meghozza a karácsonyi hangulatot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook