Megújult a tesco-s pelus? (beszélgetés)
Én végig tescos pelust használtam a gyerekemnél,meg voltam elégedve!a lilával is meg a kékkel is,a lila kényelmesebb!
mind a kettő jó!próbáltam a "menő"pelusokat is,ez sem rosszabb!sőt!elég jók.
van egy minimális tagsági díj, de amit megforgatsz pénzt és visszakapsz adózáskor, az ennél jóval több. nézz utána.
nem a munkáltató léptet be, akár magánszemélyként is be tudsz lépni.
szerintem nagy segítség a gyerek 4 éves koráig.
Ilyen pontos árat nem tudok, de elképedtem, hogy ez az új színes Tesco-s drágább volt darabra, mint a nagy csomagos (90db) Libero! A Libero nem akciós volt, a színes sem, hanem a normál árról beszélek. Ja, és ez a 2-es méret, meg a 3-as, amit még néztem, de egyelőre 9 napos a kisfiam, még az 1-es méretnél tartunk. :)
Az első kisfiammal én beléptem a DM Baba Bónusz programba, ott pl. sok kupon volt több márkára is. Azzal is lehetett spórolni kicsit. Meg a pontokkal is ugye. Most is be akarok lépni a picivel is, épp azért ültem a géphez, hogy megnézzem, tudok-e a neten is regisztrálni. :)
Ja, meg vannak ezek a márka nélküli pelusok is, de én egyszer nagyon befürödtem azzal. Csupa rossz darabok voltak a 100db-os csomagban. Pénzkidobás volt, hiába lett volna olcsó, ha használni sem lehetett felét. :S
És milyen a zöld a régi lilához képest?
Nálunk a pampers is 3700
lépjetek be egészségpénztárba, és a pelenka árának a 30%-t adózáskor visszaírják az egészségpénztári számlátokra, amiből ugyancsak vehettek majd pelenkát vagy bármiféle babaápolási terméket.
én így csinálom. a huggies pelenka 3900 forint a dm-ben, elhasználom a 25%-os kupont, így már csak 2925, és még ennek a 30%-át visszaforgatom, így végeredményben egy csomag pelenka ára 2048 forint.
(a tápszerrel és az összes többi babaápolási termékkel is ugyanez a helyzet, azt is 30%-kal olcsóbban meg lehet venni, de ez már más téma)
Eltűnt a régi lila csomagos pelus.Ti melyiket használjátok helyette?A zöldet, vagy a lilát?Vagy a pirosat?Kinek melyik, milyen?
Nekünk a lila nem túl jó.
További ajánlott fórumok:
- Milyen minőségűek a Tesco-s babaruhák?
- Milyen lehetőségeim vannak Tesco-s kupon beváltásakor?
- 2 éve kaptam egy tesco-s kenyérsütőt, de nem lehet vele normálisan sütni.Mindent kipróbáltam, eredmény 15kg kidobott alapanyag, ötlet?
- Hogyan lehet a megújult Youtube-ról bemásolni a linket/kódot valahová?
- Megbízható a Tesco-s, kék pelus?
- Lehet én vagyok a béna de mióta megint megújult az iwiw, nem tudom, hol kell írni az üzenőfalra?