Megszülte majd elégette gyermekét egy nő! (beszélgetés)
A lányoméknak meg nem jön össze a baba!!
Én meg őt küldeném máglyára, lassú tűzön, sokáig!!!
na szép, vele is ezt tenném!
hogy volt képes ezt meg tenni?? azért kiváncsi lennék a tényezőkre!
ez komoly?
én is ezt tenném de vele.
életet életért....
mai Blikk szerint összesen 4 újszülöttjét intézte el.
pont ezért mondtam hogy sterilizáltatni kellene az ilyeneket, mert ha egyszer megtette, máskor is megfogja tenni, hibáztatván a férjét, a munkanélküliséget, bármit.
Nem mondom hogy a férj nem hibás, de egy anyának oropszlánként kellene küzdenie a gyerekéért akár a férjével szemben, és nem üldögélni a szép kényelmes házbanb hanem akkor elválni és próbálni megállnia saját lábán, ha a férj valkóban olyan hogy félni kell tőle.
De még mindig nem értem, hogy fogamzásgátlóra miért nem tellett
Atz életfogytiglannal meg egy rakás bűnözőt élete végéig eltart a társadalom, vagyis mi. Szerintem ez nem büntetés hanem jutalmazás.
Nem kell dolgoznia, nincsfelelősége, hétvégenként hazamehet, könyvtárszoba, konditerem stb.
Nem kap gyomorfekélyt hogy miből fizeti ki a rezsit, fűtenek mosnak főznek rá.
valahogy ezt én nem igazán tekintem bűntetésnek, sem visszatartó erőnek.
Így van, teljes mértékben igazad van, csak ez a lehetőség épp akkor nem jutott eszembe! Viszont, nem is vannak túl sokan olyanok, akik csak azért kihordanak egy véletlen becsúszott babát, hogy aztán örökbe adják!
Viszont ez pláne nem magyarázza meg azt, hogy miért kell kihordani egy magzatot, ha születése után megöli a saját betegagyú anyja, vagy apja?!
En mar azt sem ertem, hogy lehet csak ugy allapotosnak maradni. Felelotlenseg, nemtorodomseg. Ha nem szed semmit, miert nem hasznal ovszert?! Mar ez is szorakozas egy masik elettel. (nyilvan ez a tobbszor elofordulo eset, nem az 1 %-os kivetelrol beszelek)
Az most nagyon felhaborit, hogy sorozatban azt olvasom, hogy ki hogy olne meg az anyat! (persze, nem kell mindent elolvasnom, az en hibam, de nem birom megallni, hogy ne reagaljak)
Elszomorito, hogy ennyi agresszio, brutalitas, valogatott kinzasi otletek egesz sora van felhalmozodva.
Es a legduhitobb, hogy ilyenkor az a vege, hogy hol van Isten! Ott, pont mindenkiben, sajat magaban.
BOCSI, de szerintem EZ azért NEM(!!!) ugyanaz a dolog!
Egy terhesség véletlenül is becsúszhat, az emberek akarata és védekezése ellenére, és ha valaki nem tudja felnevelni, vagy nem akarja megtartani a gyereket nincs más, mint az abortusz!
HA valaki nem akarja a gyerekét, miért várja ki a terhesség 9 hónapját, miért táplálja a gyermekét, a saját testében, miért vár addig, hogy megszülessen??? Hogy aztán ilyen brutális módon véget vessen a saját gyermeke életének?!?!?!?
Azt hiszem mindegy hogyan tette, amit tett, én ugyanazt tenném vele!
Tűzbe dobta? Dobják tűzbe őt is!
Elásta? Temessék el őt is élve!
Szenvedjen ugyanúgy, ahogy az az ártatalan kisgyerek...
komolyan mondom,az ilyen nőt kikötözném valahova,ott rohadjon meg,vagy élve elásnám.Aztán azt mondják,hogy szülés utáni depresszió..hát,elég durva,havalakiből ilyet hoz ki
Az ilyen nem anya,hanem egyvadállat,elmebeteg bunkó.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?
- Ha megtehetnétek, ti fogadnátok örökbe gyermeket?