Megszülnéd a babát? (beszélgetés)
A kérdező neve olyan ismerős volt, ezért megnéztem a többi fórumát. Na, akkor csaptam homlokon magam! :D
Húzok is innen, mint a vadliba!
Dorian,te egy akkora bunkó vagy!!!!!!
Legszívesebben hozzád vágnék valamit...
Pasi...:(
hmm ma ez a fórumtéma jutott eszembe
Tescoban voltam, és ott volt egy árufeltöltő, szőke kék szemű egyenruhás herceg...barátnődnek tuti bejönne
barátnőm úgy döntött, hogy megtartja, a sors közbeszólt, 6 napja elvetélt, és műtéttel kellett befejezni a vetélést, brátnőmnek valószínűleg nem lehet már több gyereke...
A pasi meg éli az életét, felhívta a barátnőmet, és azzal hencegett, hogy a Sz.et fesztiválon szedett fel 3 új bögyös pipit
felelőtlenségnek nagy ára lett
:))
Megtörtént!
Remélem, amelyikőtöknek ha van/lesz fia, akkor is ezt fogjátok mondani mindannyian, akik most így vélekedtek. Vagy akkor majd egy ribi lesz a leendő anyuka?
Fizessenek csak a hapsik!
Nem felcsinálta, ketten voltak felelőtlenek.
Nem kéne rákényszeríteni, mert a fizetésen kívül semmi értelme és senkinek sem jó. A gyereknek sem és az anyának sem, főleg manapság.
Itt véletlen nem arról van szó,hogy 18 éves tanuló kislány lett terhes,és kíváncsi hogy vajon kap-e gyerektartást,ha apa nem akarja bevállalni? -.-
Érdekes módon, egy stewardess sem keres rosszul,illetve egy pilóta sem... Gondolom ha nem vett magának az állítólagos barátnőd minden hónapban prada táskát,akkor van annyi pénze hogy egy darabig elég legyen :D Mi is itt az igazi kérdés,és a felállás?! Mert látom 2 féle módszert ismersz védekezésre is: gyógyszer,óvszer. Hát elárulom van még pár fajta ;) De lehet,hogy gimiben még csak ezt a kettőt reklámozzák ;) Szerintem döntse el a BARÁTNŐD :D hogy szeretné-e a gyereket vagy sem! A gyerektartásért pedig ne szüljön! ;)
Azért ez még nem a világ vége.
Gyerekkel is lehet karriert építeni.
Ha nem is olyat, amilyet szeretett volna,de még semmi nincsen veszve.
Elrontotta a karrierjét és jövöjét és kezdödik számára a túlélés... Se munka se férj.
De miért nemlehet elöször gondolkodni???
En megtartanám a babát akármi is történt.
Én megtartanám a babát.
És persze apasági kereset,gyerektartás, miegyéb, ami ilyenkor kell.
Hogy neve is legyen a gyereknek...és nem árt ha apuka pénzt is ad a felneveléséhez.
Ha már, akkor...
Most olvastam vissza, mit írtam akkor.
A "kész tények elé állítva" úgy értettem, hogy vannak nők, akik annak ellenére, hogy a párjuk, barátjuk, férjük...stb. határozottan kijelenti, nem akar gyereket, ők "valahogy elfelejtik bevenni" (direkt...) a tablettát, vagy hátuk mögött mondjuk levetetik a spirált... stb. Azután meg kijelentik, hogy hát "besikerült" a baba. Itt nem arról beszélek, amikor véletlen lesz valami gubanc az amúgy védekezésben.
De itt a fórum alap-kérdésében mondjuk nem erről volt szó, mert egyikük sem védekezett végül is, holott nagyon úgy néz ki, egyikük sem akart babát.
szerintem meg az aljas, aki folcsinal egy not, es utan meg, mikor megtudja, hogy terhes, sms-ben szakit vele.
az csak hab a atortan, hogy egyidejuleg tobb novel tartott fenn kapcsolatot, mar ez onmagaban is aljas dolog.
szerintem.
nem az, hogy valaki gyerektartast fizessena gyereke utan.
tovabbra sem ertem ezt a kesz tenyek allitva dolgot.
egy nem visszamaradott felnott embernek tisztaban kell azzal lennie, hogy ha vedekezes nelkul szexel, akkor abbol letrejohet egy uj elet.
milyen kesz tenyekrol van szo???