Megszabadulhatok egy hónap alatt 2-3 kg feleslegtől? (tudásbázis)
6kg szeretnék leadni..1hete kezdtem és 3napja érzem centikbe a fogyást.Odafigyelek h rostos dolgokat egyek, vizet igyak és zöld teát.,és este 6után nem eszek..és no édesség:((
Aminek a fele kb a visszatartott víz lesz.
Szerintem az a legjobb ha a vacsit el is felejti.
Csak kérdés, hogy miből...
Egy hét alatt fél, maximum 1 kilót lehet fogyni zsírból (másból meg nem érdemes).
ÉÉÉÉs sokkal több benne a fehérje, ami kifejezetten jó estére.
Minden gond és erőlködés nélkül. Reggel normálisan enni, lazán ebédelni, óvatosan és este hat óra eőtt vacsizni inkább gyümölcsöt és már oda is a három négy kiló.
a sovány túró jobb megoldás vacsira a joghurtnál, mert a túró szénhidrátszegényebb
pERSZE! CSAK VACSORÁRA MINIMUM JOGHURTOT FOGYASSZ
Igen!! Ha lehet ne vacsizz csak joghurtot..
1 hónap alatt a dupláját is le tudod adni - sőt...
Figyelj oda az étrendedre és a mozgásra. Ezen a kettőn múlik minden. Igyál sok ásványvizet (szénsavmenteset), és kerüld a szénhidrátdús és zsíros ételeket. Mellette ha napi egy órát intenzív mozgással töltesz, akkor tuti, hogy le fogsz adni a súlyodból. Szerintem többet, mint 2-3 kiló.
Hát igen én is szretnék leadni 1 hónap alatt kb.6 kg-t,remélem sikerül
Szerintem többet is le tudsz adni.
Napi 2-3 liter folyadékot kell inni. Cukrot (finomított) és fehér lisztből készült termékeket ne egyél.
Husi (szárnyas, hal) zöldségekkel mehet. Sajtok csak soványakat!
Este hat után ne egyél.
Naponta legalább 5* egyél de ne nagyon sokat!
Napi 15 perc torna és -7-8 kg- is lehetaz eredmény!
Hidd el működik!
Sok sikert!
Simán megszabadulhatsz annyitól.
Igyál 2-3 liter sima vizet. Egyél sok paradicsomot, ubit, paprikát, joghurtot, túrót és némi teljeskiőrlésü kenyeret. Ja és este 6 után ne egyél, inkább tornázz. Sok sikert
SZiasztok.én nem fogyokuráztam és mégis le adtam egyhónapallatt 10kg-ot.és jó a vérképem ,minen rendben van nincs semmibajom.kivizsgéltattam magam.
Akkor ne mond mégegyszer,mert elhisszük!;) Valószínű a probléma ott kezdődik,hogy sokszor és sokféleképpen diétáztál,illetve "fogyiztál"(nem mind1)! Nem a csont összetételeddel van a probléma,hanem az izom és zsír arány "elmozdulásával"!Ha valaki állandóan fogyizik,ráadásul fejetlenül,az azt veszi észre,hogy a teste külön életet kezd el élni.Eltorzul a test.Ez egyszerú kémia.A mostani fogyis mixtúrák a kilóra hajaznak és nem a feszes kinézetre.Lehet egy nő 57 kilósan is szexi,ha csak 10-12% zsír van rajta,de lehet egy nő kiábrándító,hiába 50 kiló,ha a zsírszázalék teszem azt 30%!Nem a mérleg az Isten,hanem a tükör,na és persze a fitnessssssss terem!;) Kövesd Norbi tanácsait(lopta mind),mert használ!Sok sikert!
Ha ez így van, szerintem kérj mielőbb egy csontsűrűség-vizsgálatot. A későbbiekben (terhesség, amjd időskor) nehogy szenvedj csontritkulástól. Szerintem erre érdemes lenne időt szánni.
A fogyókúrával kapcsolatban: az akupunktúra topicba feltettem egy 1000 kalóriás étrrendet, amit egy dokitól kaptam. Nézd át, próbáld ki. A doki azt mondta, hogy ezzel heti 1 kilót le lehet adni.
Akkor mondom mégegyszer:)kilókat tekintve tényleg normálisnak tűnik,viszont ha látnál rólam egy egészalakos képet,te is azt mondanád,fogyhatnék kicsit.
Sokan nem nézték meg az adatlapodat,hisz te nagyon vékony vagy!!!Miért kell egy 165 cm-s nőnek 45kg.-nak lenni?Így vagy csinos ne tedd magad tönkre!!!
persze, akár 4-5-től is :)
Igen.Én éppen ma kezsek egy "ilyen"programot.:)
Az egészséges az,ha heti 1-1,5 kiló a deficit! Ha ennél többet fogysz,az már az izomszövet kárára megy,tehát ez felejtős! Ez a négy után már nem szabad enni,egy marhaság.Joghurtot tényleg nem,ugyanis az szénhidrát,ráadásul tejcukor van benne,ami lassítja a fogyás ütemét(aki azt hiszi,hogy a joghurt a csoda,azt ki kell,hogy ábrádítsam.Nézz utána,hogy mennyi a bevitt energia és akkor rájössz,hogy az energia hiány a kulcs,nem a kau,na meg a kázusi).Este hétkor is ehetsz,de csak szigorúan sovány fehérjét(hal,csirkemell,pulykamell,esetleg egy fehérje por turmix).A másik dolog,ami a négy után nem eszünk ellen szól,hogy csak kevesen tudják,de az emberi szervezet nem tudja raktározni úgy a fehérjéket,mint például a cukrot.Három óra múlva, már szinte alig lehet kimutatni a jelenlétét.Ezért van az,hogy a sportolók három óránként esznek.Na szóval.... Egy szónak is egy értelme... Reggel szénhidrát,a nap többi étkezése pedig legyen sovány fehérje+zöldség és egy kis sport.A hatás nem marad el,hidd el,van tapasztalatom.;) Sok sikert és nincs félre zaba...:)Húzz bele..:)
igen persze meg lehet szabadulni,sőt még többtöl is :-)
Simán megszabadulhatsz 2-3kilótól!
Egyél kevesebbet, mozogj többet. Komolyan Ennyi a megoldás. :-)Nem sok ez a felesleg.
minden étkezés után egy natúr joghurt a megoldás! 1 hét alatt leadod a kivánt mennyiséget. üdv
És még annyit, hogy úgy tűnt, hogy a sok folyadék és az esti nemevés különösen fontosak!
Saját magammal az volt a tapasztalatom, hogy heti egy kilót nyugisan lefogytam, de csak amíg sok volt a súlyfeleslegem (8-10 kiló).
A versenysúlyomhoz közeledve lassult a dolog, most már tornázom is, attól várok eredményt.
Legfontosabbnak ezeket tartom: ne egyél nagyon másképp, mint fogyózás után fogsz, mert akkor visszahízod, igyál legalább 2 litert naponta, 5 óra után ne egyél, és igyekezz kerülni a nagyon zsíros, nehéz kajákat, inkább gyümölcsöt, zöldsége egyél. Nekem ez jött be, éhezés nélkül vígan lefogytam 7 kilót, hetente egy kiló ment le. Gyümölcsnappal még gyorsabb volt. Ja, és gyógyteák, zöld tea.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok: