Megkritizált a szomszéd. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Aki nem bírja a kukoricázást, ne írjon vallomást!
(kínai bölcsesség)
Megtisztelő!
:-)
(A vallomásomban egy egyszerű tényt fogalmaztam meg, senkit nem bántottam vele, s az sem volt túlságosan feltűnő, hogy "rinyálok" a kritika miatt... Mégis kaptam kukoricát... Csak tudnám, miért!)
"nekem van igazam, mert ez a vallomás tőlem származik."
Ezt az érvelést el kell lopnom XD
Köszönöm a hozzászólásokat a vallomásomhoz!
Kicsit meglepődtem, hogy ennyien kérdezgettek a "háttérről"... (Tőlük elnézést kérek, amiért egy kicsit "csűrtem-csavartam"...!) Azon is csodálkozom egy kicsit, hogy a hozzászólások egy része azt próbálta "tisztázni": kinek van igaza, a kritizáló szomszédnak-e vagy nekem, akit bánt ez a kritizálás. Remélem, hogy el tudjátok fogadni az álláspontomat: nekem van igazam, mert ez a vallomás tőlem származik.
Megértettelek.
Válaszoltam is a kérdésedre, de úgy tűnik, Neked "több" kell... :-)
Világosabban is meg tudom azért fogalmazni a választ: a szavai erkölcsi kérdést "csináltak" egy politikai nézetkülönbségből.
Így már jobb?
Nem azt kérdeztem, milyen szavak hangzottak el napokkal ezelőtt-értelmezd.
Azt kérdeztem, milyen hatással volt ez rád és miben hatott az életedre? Mi történt emiatt meg vagy mi nem történt meg, esetleg mi történt másképp az életedben?
Kösz, hogy érdeklődsz a dolog iránt!
Már leírtam annyit, amit le lehetett írni, de most - a kedvedért - megismétlem:
Közéleti dolgokról beszélgettünk, majd azzal fejeződött be a beszélgetésünk, hogy azt mondta: ne hagyjam el magam.
Ennél több részletet nem kívánok megosztani erről, mert tiltja a szabályzet a politizálást.
Na látod!
Akkor ezt már ketten gondoljuk ugyanúgy.
Szerintem meg semmi köze a becsülethez, e miatt engem is megkövezhet bárki. lepereg, és nem is érdekel.
Mióta én is csak azzal foglalkozom amire van ráhatásom, sokkal boldogabb az életem.😀
Az ő szemszögéből tényleg nem "oké".
(És még sokak szerint nem az, hogy nem politizálok. Holott, ugye, ez "becsület kérdése"... De hát mit tegyek, ha nem látom értelmét... Vele legalább meg lehet beszélni. Szemtől szembe.))
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Milyen a szomszédi viszonyotok?