Megjelent egy új, a fogzási tüneteket enyhítő, állítólag nagyon hatásos készítmény. Mi a neve? (tudásbázis)
Húúú, hát az összetevőket nem tudom hogy kiadják-e. De nagyon figyeljetek, mert nem mindegyik készítményen van rajta, hogy mentolos anyagot is tartalmaz igaz segédanyagként, de akkor is. Ebben a gyógyszertári készítményben is van mentol alapból, de nekem a nélkül készítették.
Megpróbáltam elolvasni a készítmény nevét, de képtelenség...Majd megkérdezem nektek!
A gyógyszerész csajszi (vagy asszisztens, nem is tudom) felírta a nevét. A Kin baby-nek is. Még azt is kérdezte, hogyan kell leírni, mert annyira nem hallottak még róla. Mintha a Marson lennénk.
Ha megyek, rákérdezek a rendelésre.
Minden patikában van arra lehetőség (legalábbis nálunk így van), hogy megrendeljék neked a kívánt "terméket". Ha maguktól nem ajánlják fel, akkor kérdezz rá!
A másik lehetőség, hogy webpatikából rendelsz, viszont akkor nézz meg többet is, mert van, amelyik drágább, + még a postaköltség is.
Ez nagyon jól hangzik, még én sem hallottam róla.
Ugyanúgy vagyunk, mint amit Te is írsz, hogy a homeos szerek vagy a mentolos..
Esetleg az összetevőit le tudnád írni? Hátha akkor itt, nálunk is meg tudnám csináltatni a gyógyszertárban.
Én egyébként a mentol miatt a Dologélt vettem "kiegészítésnek". Ez is jó, a baj csak az vele, hogy annyira ízlik a lányomnak, hogy egyfolytában ezt nyalogatná.:)
Szia!
A Gengigelt is patikában lehet kapni. A Kin Baby-t azóta sem sikerült beszereznünk. A Dentinox szerintem jó.
Sziasztok! (ha felnéz ide még valaki)
Kertestem a Gengigélt, Kin Babyt, sajna itt nem is ismerik. (Békéscsaba) Pedig nem a világ végén vagyunk! Úgyhogy Dentinoxot vettem. Mondjuk csak patikában voltam.
Köszönöm,kedves Tőled:)
Sajnálom,hogy ennyit szenved vele a pici lány /s így Te is/,remélem a sok cucc közül valamelyik hatásos lesz!
Borostyánláncunk nekünk is van:) Hát hiába mindent megteszünk,hogy Nekik jó legyen.
Egyébként a Kin Baby-t már Herbáriában is vettem,esetleg..
Szia!
Itt is megrendelték a patikában, de nem tudták beszerezni, így mégiscsak Dologélt vettem.
Én is ugyanazokat használom a lányomnak, mint Te: Dentinox, borostyánlánc, homepátiás szerek, most a Dologél, és amikor nagyon-nagoyn fáj neki, akkor Nurofen szirup, sőt volt, hogy még Germicid-C kúp is kellett.:(
És még csak két foga van (14 hónapos), szóval nem tudom mi lesz később...
Nahát! Akkor csak Pesten hiánycikk? Az egyik gyógyszertárban felajánlották, hogy rendelnek, de nem sikerült nekik.
Egyelőre a Dentinoxot és a Gengigel Baby-t használjuk felváltva. Illetve borostyánláncot és homeopátiás bogyókat. Sajnos nagyon megszenved a fogacskáiért a lányom. Én is, mivel sokszor a vállamat harapdálja és nem gyengén. De átvállalnám a fájdalmát, ha lehetne.
Kívánom, hogy a maradék 1 fogacska minél kevesebb fájdalommal bújjon ki! :)
Tényleg? Komáromban vettem a múlt hónapban pedig.
Nekünk ez vállt be,most már csak 1 fogacska hiányzik és alig volt sírás.
Remélem találtok valami jót helyette azért és nem fájdalmas a fogzás a picikédnek.
Elnézést.:) Ha valaki nem olvassa végig az összes hozzászólást, akkor nem tudni, miről is írkálok..
Szóval, a Gengigel Baby-ről volt itt szó.
Nem találtam róla részletes ismertetőt, egy webpatikában ezt írták róla:
"Hatékony segítség a tejfogak és állandó fogak növekedése és a fogváltás periódusában, a fogínygyulladás,vérzés, afták és ínyzsebek kezelésére! Kiszerelés: 15 ml, 2600Ft"
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?