Megint jön a meleg – Ne akkor igyál, amikor már szomjas vagy! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megint jön a meleg – Ne akkor igyál, amikor már szomjas vagy!
Na én meg azért se vennék ásványvizet, mert nem tudom milyen műanyagba teszik.Gondolok itt a mindenfélére, ami kioldódik belőle(még most kutatják)
Nekünk is van egy egyszerű aktív szenes víztisztítónk, és valami szuper.
Nem vagyok vegyész, nem tudom mi van benne, de nagyon finom, nem cserélném le semmiféle palackosra.
Sajnálom azokat, akiknek nincs otthon finom vize, rossz lehet, ha már a vizet is venni kell. Vannak ilyen vidékek, egyes panelekben is ez a helyzet, szerencsére nálunk nem.
Egyetértek veled, szerintem sem jó mindig ásványvizet inni. A sok só meszesedést okozhat, legalábbis a doki ezt kérdezte anyósomtól, amikor kiderült, hogy meszesedik, mennyi ásványvizet iszik.
Nálunk szerencsére nagyon finom és hideg víz folyik a csapból, úgyhogy én egyértelműen tiszta víz párti vagyok, nincs is annál finomabb!
A folyadék bevitelnek egyértelműen nem szabad függenie a kinti hőmérséklettől.
Hogy ne kelljen azon aggódni hogy megvan e napi normál bevitel én azt csinálom,hogy reggel kinyitok egy üveg vizet, mely összesitett ásványi anyag tartalma nem éri el a 600-at és megiszom a felét, este a másikfelét, , ezzel megvan a 1,5 lityi, és napközben meg ha nem figyelek oda akkor is levessel meg pár korty üdcsivel megvan a minimum 2 liter.
Nyáron beverek simán 3-4 lityit.
Folyadékot fontos inni, pedig sajnos sokat vennek akik pár decinél többet nem isznak egész nap.
Ugrás a teljes írásra: Megint jön a meleg – Ne akkor igyál, amikor már szomjas vagy!
További ajánlott fórumok:
- Mit iszol a legszivesebben, ha szomjas vagy?
- Nem vagyok szomjas, keveset iszom, hogyan tudnék rá figyelni...
- Igaz, hogy ha a picinek a kutacsa be van "horpadva", akkor szomjas?
- Mi lehet a bajom? Állandóan szomjas vagyok.
- 39 hetes vagyok, hirtelen bedagadt a lábam, állandóan szomjas vagyok, mitől lehet?
- Meleg otthont mindenkinek! – hogyan fűtsünk az ablakunkkal