Meggyes zabkása recept
A Meggyes zabkása hozzávalói:# 6 teáskanál zabpehely
# 1,5 dl víz
# 1 dl kaukázusi kefir
# néhány szem magozott, negyedbe vágott meggy
# fahéj
# édesítő
A Meggyes zabkása elkészítési módja:
Elkészítés: A zabpehelyre öntjük a vizet és megmelegítjük. Mikor már magába szívta a vizet, hozzáadjuk a kefirt, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk az édesítőszert, a fahéjat és a meggyet.
Isteni vacsora, az íze a meggyes réteshez hasonlít, csak annál jóval kalóriaszegényebb. A zabkása nagyon jó az emésztésnek.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Huncutpanna, 2008. jún. 25. 12:43
A meggyes zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.