Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Meggyes zabkása recept

Meggyes zabkása recept

A Meggyes zabkása hozzávalói:
# 6 teáskanál zabpehely
# 1,5 dl víz
# 1 dl kaukázusi kefir
# néhány szem magozott, negyedbe vágott meggy
# fahéj
# édesítő


A Meggyes zabkása elkészítési módja:
Elkészítés: A zabpehelyre öntjük a vizet és megmelegítjük. Mikor már magába szívta a vizet, hozzáadjuk a kefirt, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk az édesítőszert, a fahéjat és a meggyet.

Isteni vacsora, az íze a meggyes réteshez hasonlít, csak annál jóval kalóriaszegényebb. A zabkása nagyon jó az emésztésnek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggyes zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook