Meggyes piskóta 2. recept
A Meggyes piskóta 2. hozzávalói:Hozzávalók:
2 tojás,
30dkg cukor,
30 dkg liszt,
1/2 cs. sütőpor,
1 cs. vaníliás cukor,
3dl tejföl,
1 citrom.
A Meggyes piskóta 2. elkészítési módja:
A 2 tojás fehérjét felverjük és hűtőbe tesszük, a sárgáját a cukrokkal kikeverjük. Hozzátesszük a reszelt citrom héját, a kicsavart citromlevét, a tejfölt, miután kikevertük, beletesszük a lisztet és a sütőport is, a végén a felvert tojásfehérjét. Kivajazott, kilisztezett tepsibe töltjük a tésztát, a tetejét meggyel megszórjuk, 180 fokon 40-50 percig sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 16e8707293, 2009. márc. 2. 16:23
A meggyes piskóta 2. elkészítési módja és hozzávalói.