Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megfogadtam, többet nem veszek a kezembe fűrészt!😬😪 fórum

Megfogadtam, többet nem veszek a kezembe fűrészt!😬😪 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 18. 01:01

A fűrészeléshez csak fizikai erő kell, amit gépekkel könnyen kiválthatunk.

Használok kézi fűrészt, ha nagyobb ágakat kell levágnom, de van kis, elektromos láncfűrészem és 50 méteres hosszabítóm is hozzá. Elér bárhova is.:)

A tüzifát, amit 1 méteres rönkökben vettem egy 50 cm-es átmérőjű (bénabiztos) hinta fűrésszel vágom kuglira.

[link]

16. Evinene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 24. 17:47
En a minap a múlthét pénteken neki estem az elkanászodott senki sem figyel rá Fügfánnak. felét sikerült lekaszabolnom kézi fűrésszel. Tiszta edzés volt vagy 4óra meló mire kész lettem kb a 3ad fával. Igy már el lehet a telkünk vizparti részén járni addig semmi. Apum 1éve le sem ment a partra csak amikor kimentünk szept 15én. Azóta is izomlázam van. ( 22én hajnali 1kor értünk haza Londonba Budpestről. Hétfőn 23án fájt a tenyerem aztán gondoltam bele hát kézi fűrész vagy 20éve nem is volt a kezemben
15. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 23. 01:53

De miert nem?

Nem volt es, es elcsuszott?

14. Soufflet (válaszként erre: 13. - Soufflet)
szept. 23. 01:52
A noverem meg siman hasznal lancfufeszt. Nem az alamnak dolgozik. Es otthon is azt csinal, amit akar.
13. Soufflet (válaszként erre: 12. - Soufflet)
szept. 23. 01:50

Mondju nem tudom mi lehhe, ha valaki sterilizalt.

Szerintem ez olyasmi, amire a szabalyozas nem terjed ki.

12. Soufflet (válaszként erre: 10. - Regin_a)
szept. 23. 01:48
Hogy a vedelmedre keljek: M.o.-on nem megengedett a noknek pat favagoi munka, mert a rezges miatt elvetelhetnek, ha terhesek.
11. Soufflet (válaszként erre: 6. - Ruslan)
szept. 23. 01:45

A tesom egy volt egyetemista tarsa a jaro mororfuresszel essett le a farol. A rogzites megsem volt biztos.

Paar csottoressel meguszta, a korabban levagottakra esett, es a lancfuresz sem kaszabolta szet.

Shit happens.

10. Regin_a (válaszként erre: 5. - Brandy85)
szept. 22. 20:06
Elég kevés a humor benned, vagy azt vallod hogy nőnek való a fűrészelés?
szept. 22. 18:38

A füreszeles nem könnyü munka...

[link]

szept. 22. 16:26
Biztos nagyon rossz élményed volt. Én ilyet nem fogadhatok meg, mert az én házamnál minden női munka.
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 22. 16:17
Én sem vennék.
6. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 22. 15:48
Vigyázni kell bizony és mindig figyelni, valamint erősen kell fogni a fűrészt (bármelyik) és azt, amit vágsz. Nemrég amikor vágtuk a fát az egyik társunk levágta az ujját majdnem a láncfűrésszel, végül el is veszítette, mert a kórházban le kellett vágják egészen. Minden tele volt vérrel.
5. brandy85 (válaszként erre: 4. - Regin_a)
szept. 22. 06:50
Ez mekkora butaság,már ne is haragudj!
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 22:35
Nőnek a kpnyhában a helye! Amúgy az egészet levágted?
szept. 21. 21:56
Mit fűrészelnél milyen fűrésszel, mert nem mindegy.
szept. 21. 17:04
Na, mitörtént, hogyan?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook