Megeri Avon forgalmazo | tanacsadono lenni?Mi az eljaras es milyen kovetelmenyek vannak? (tudásbázis)
Ertem....Es hogy sikerul hogy minden honapba tudj leadni rendelest???Mert nekem ugy is volt sajnos,hogy egyik honapban sok rendelesem volt,masikban meg alig sikerult....
igen, pl én is 4 ember van alattam és ha mi 5-en kb 30000-ért rendelünk összesen akkor én a rendelés 3 %-át vissza kapom, és így feljebb....
Es vmi olyant is tudok hogy ha szerzek embereket,akkor toluk is kapok szazalekot...Vagy vmi ilyensmi....Igazabol en sem tudom,de erdekelne hogy is van ez.
igen van, de az 75 ezer ft rendelést 3 hét alatt össze kell szedni, az Orilamenél az alap a 24, és ott is megy felfelé
én klubos vagyok, ha nagyon rossz akkor havi 45e ha nagyon jó 150 e, de sajnos mivel licitálgatás megy sok embernek így is 10-15% kedvezmény adok, hogy megmaradjanak, szóval ott tartok mint az Oriflamenél
Hm...Azert van kulombseg....
pl az avonnál a max sáv 35%, de ezért azt hiszem 75000 rendelést kell összeszedni az Oriflamenél meg egyből megkapod a 24%-ot, akár 2000 ft-os rendelésnél is,
Neked mennyire sikerul az avon,es pl mennyi a minimum rendeles 1 honapban?
már nagyon sok költséget bevezetett az avon, kezelési, kiszállítási, ez van az Oriflamenél is csak azzal a különbségben, hogy kiválthatod egy adott termékkel, szóval nem a semmiért fizetsz
Kerlek kicsit bovebben meselj:)
nem licitálnak egymás alá a tanácsadónők
Milyen szempontbol jobb az Oriflame???
Igen,en is ezert gondoltam eloszor infot szerzek rola....En regebb meg avonoztam,de mikor terhes lettem abbahagytam....Most hivott fel kb fel oraja az egyik tanacsadono ,es kerdezte hogy nem akarnam e folytatni....De varom a tapasztalatokat,hogy tudjak meg megfontoltabb dontest hozni....
Egyebkent nekem is kb 4 ismerosom is avonozik,jobb lenne ha kicsit nagyobb lenne az ismeretsegi korom....
Oriflame jobban megéri, én mind a kettő vagyok
Én is ezen gondolkodok napok óta,hogy elkezdjem e...engem az tántorít vissza, hogy már rengeteg tanácsadónő van..emlékszem régen az egész faluban 1 volt...most kb utcánként van nálunk minimum 5.... Így ugye egy tanácsadóra kevesebb rendelés jut :(
Azt szeretnem megtudni hogy masodallaskent megeri e az avonnal foglalkozni,es ha igen mit kell tenni,milyen osszegre kell tenni rendelest,stb...
Megeri Avon forgalmazo | tanacsadono lenni?Mi az eljaras es milyen kovetelmenyek vannak?
További ajánlott fórumok: