Megcsalás, amikor minden jól működik (beszélgetés)
Visszakérdezek, mert ehhez a sógornő nem kellett?
Akkor nem volt neki gond, amíg ő cart bele más kapcsolatába, életébe?
Miből is gondolta, hogy vele ez nem fog megtörténni, hogy szarvakat varázsol a homlokára ez a csupa kellem, csupa jellem pasi?
Megérdemelték egymást, egyik sem jobb, vagy rosszabb a másikánál.
azért ,mert hajtja a vére
vannak ilyen férfiak,ha mindent megkapnak is jönnek-mennek, csapongnak össze -vissza
" Az új felesleg mellett is"
Itt a freudi elszólás, mert a feleség is felesleg már.
És a sors ismétli önmagát, egy másik nő leírhatja újból, ahogy kezdted a hozzászólásodat "Van egy férfi aki rossz házasságban él ezért mellette szeretőt tart."
Ez hogy derült ki ? Honnan tudod ? Csak nem Te vagy a régi sógornő, most feleség ?
A testvér házastársa tabu, ez alap !!! Soha nem néztem a sógoraimra férfiként, csak testvérként !
Nem tudom sajnálni a mostani feleséget, ez a sors keze.
miért tart szeretőt?
megszokásból.
A sogornő miatta vált el.
Egyszerűen érthetetlen , ha ennyire szerettèk egymást hogy a hatalmas családi balhét is vállalták a szerelmükért és a szerető még mindig képben van, most is…
Beleszeret a sógornőjébe?
Előtte váltak el, vagy emiatt? Nem mindegy.
Nem biztos, hogy valóban boldog, max. gondtalanul élnek.
Meglehet, hogy valóban boldogok, de alapjaiban egy "skalpgyütő" tipus, és bír magával. Mert a krumplit is, csak el ne guruljon. Úgy gondolja, mindent megengedhet magának. Szemétláda.
Sziasztok!
Van egy férfi aki rossz házasságban él ezért mellette szeretőt tart. Később beleszeret testvére feleségébe és tűzön vízen megy át hogy az övé legyen . Mindketten elváltak és boldogan élnek most. Van pénz , gyerek, karrier. De most robbant a bomba . Az új felesleg mellett is megvan a régi szerető. Kérdésem az, ha egy férfi boldog, miért tart szeretőt?
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- A Vatera.hu-ról valaki mesélne nekem? Hogy működik, mindent, részleteket is.
- 1200kcal +120g ch! Mindenkinél működik?
- Miért fagy le egy idő után az egerem? A géppel van gond vagy az egérrel? Mert ha újraindítom a gépet, minden működik, de csak egy ideig!
- Mi lehet az oka? Időnként nem elérhető a hoxa -olyan mintha betöltene, de üres az oldal- minden egyéb jól működik
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?