Megasztár - Tóth Lüszi rajongók (beszélgetés)
Hát nem vagyunk egyformák! De talán jobb is így!
Én pl, csak átlagos vagyok, az a kissrác meg nyilván szupertehetség.
Sok sikert neki!
Lehet, persze, hogy igazad van.
Ahogy a tévében hebeg-habog, azt én is hallottam, de hány kamasz tudná ott a helyében jól kifejezni magát? Én nem vagyok már kamasz, de félő, hogy én se:)
Nem, dehogy lépett fel. Csak "nézett".
Egyébként hallottam én is énekelni, tényleg szép hangja van.
Viszont beszélni is hallottam, az viszont elég gáz... :-)
Amúgy én azokkal értek egyet, akik ellenzik, hogy valaki ilyen fiatalon vágjon bele ilyesmibe. Ne legyen igazam, de nagy eséllyel pályázik a zűrös életmódra. :-(
Szandi erre a kivétel. :-)
Csak azért volt furcsa, mert általában az szokás, hogy mindenki odamegy aláírásért, vagy legalább gratulálni, vagy valami...
Egyébként én abszolút nem néztem a Megasztárt, nem is érdekel(t)...
Csak hát Lüsziről nem lehetett nem hallani, mert mivel kaposvári, és én is, az itteni média eléggé felkapta.
Aztán mivel én még sosenem láttam soha (pedig elég kis város vagyunk mi), hát "nagy szám volt", hogy tegnapelőtt ott volt a színházban. :-P Mondjuk úgy könnyű, hogy az apukája ott zenélt a zenészárokban, csak az volt idegesítő, hogy ott terpeszkedett végig elől és elfoglalta az egyébként elég széles teret. X-D
Akik szerettük Lüszit és tehetségesnek tarjuk Őt, kívánjunk neki sok sikert további pályafutásához! Nem semmi volt, amit véghezvitt a műsor folyamán! (A rosszindulatúak meg hátha hagyják, hogy ez a fórum így "csengjen le", lassan, ahogy egy dal hangjai halkulnak el fokozatosan - bízzunk benne, hogy nem itt köszörülik tovább a nyelvüket, szorult annyi jóérzés beléjük!)
Kívánok minden errelátogatónak szép Ünnepet és boldog 2009-et!
Ha a Lüszihez érkezett kérdések megválaszolásáról beszélsz, azt én is olvastam.
Meg kell, hogy mondjam elég bunkesz volt a kislány, gondolom még a hülye anyja segített is neki az írásban. Előttem mind a kettő végleg leírta magát.
Tegnap Krisztiánhoz is érkezett 1-2 negatív kritika, ő csak ennyit válaszolt nekik: "Boldog karácsonyt!" No komment......
Örülök, hogy ennek annyira örülsz:)
Íme, az élet apró örömei...!
Van egy ismerősöm, aki egy kórusban énekelt Lüszivel Kaposváron. Azt mondta, nagyon kedves, aranyos lány.
Az ő értesülései nem a médiából származnak - s én valahogy az igazi élménynek jobban hiszek, mint a sok szemétnek, amit a média összehord.
Amúgy nem tudom, melyik rosszmájú hozzászólogató hogy viselkedne, ha neki kellene a tévében helytállni olyan hosszú időn át - ő tökéletes lenne vajon? Vagy a saját csemetéje hasonló helyzetben?!
Aki ismer kamasz gyerekeket, tudja, mi mindenre "képesek". És miért baj az, ha egí kislány "választékosan fejezi ki magát"? Lehet, hogy az értelmes kisebbséghez tartozik, akik még olvasnak is a mai világban és van szókincse, nagyobb, mint az átlagnak.
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)