Mi lehet az oka annak, ha egy férfi porig aláz egy nőt? (beszélgetés)
Aztán mehetnél a dutyiba.
nagy üzlet...-))
Megkérdeztem. A lelkébe tiportam, biztos férfiként gondolkodik, mert a következő választ kaptam.
"Bocsánat, de inkább nem folytatnám ezt a beszélgetést. Köszönöm a megértésed és türelmed!🙏"
Sok embertől hallottam már, nincs oka, miközben volt ok.
Viszont egy bizonyos szint alá intelligens ember nem megy.
Akikkel együtt alázott, azok mivel indokolták? Egyáltalán megkérdezted, helyére tetted a dolgokat, vagy csak itt sírod el a bánatod?
Attól tart a lelke legmélyén, hogy nem elég jó, nem elég férfias, és valójában a saját kis komplexusait kompenzálja. Esetleg van egy kialakított képe a nőkről, és ha nem felelsz meg annak az elképzelésnek, azt nem tudja elfogadni, majd ismét ócsárlásba kezd.
Szerintem sokuk azt hiszi, hogy ezzel a dominanciáját fitogtatja, holott a legtöbb egy egyszerű bunkó paraszt benyomását kelti ezzel.
Hagyja, és utána sem kérdezi tőle, hanem interneten spekulál.
Tényleg jöjjenek már a robotok.
Az, hogy tahóbunkópuhapöcs és megteheti a nővel. Az első alkalommal penderíteném ki úgy, hogy a lába sem érintené a földet.
Ha megteheti veled mert hagyod, akkor megteszi. Ha nincs következménye és így nevelődött ezt látta otthon akkor azt hiszi, hogy ez a normális.
Miért teheti meg veled?
Miért hagyod?
Ennek így semmi értelme. Csak konkrét esetből tudna kívülálló véleményt mondani, vagy úgy sem.
Nőkből is vannak díszpéldányok.
Csak az érintettek tudhatják.
Kicsinyes bosszú?
De milyenek, azok a mások is, akik részt vesznek az alázásban? Szép kis társaság.
a,) Kicsi a pöcse.
b.) Vélt vagy valós sérelme miatt kompenzál
c.) mindkettő
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Hol vannak a figyelmes férfiak?
- Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
- Mi lehet az oka annak, ha egy férfi éveken keresztül találkozóra hív egy olyan nőt, akibe nem szerelmes?
- Mik lehetnek az okai annak, ha egy nő többször is valamilyen személyiségzavaros férfit vonz be?
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?