Német juhásznál a kölykök szinte teljesen egyformák,Vagy tök feketék,vagy a mancsuk,hasuk alja vöröses,vagy a vörösnek valamelyik árnyalata,még akár drapp is lehet.
Szia! Szerintem ha színükben, formájukban a németjuhászra hasonlítanak akkor valószínesíthető, hogy fajtatiszták. Egy állatorvos, ha van a közelben a tutira megmondja.
Előbb kapsz választ, ha valami kutyás oldalt keresel. Én is hiába várok segitség-félét... és azt se tudom hova forduljak, ha itt nem találok megoldást. :-((
Sziasztok!Én még új vagyok itt.De hátha tudtok segíteni.Ma megszülettek a várva várt németjuhász kölykeink.Azonban hiába pároztattuk,a kiszemelt németjuhásszal egyszer beszökött egy keverék kutyus.Szóval az lenne a kérdésem meg lehet-e állapítani h fajtatiszta-e a kutya?Köszönöm segítségetek
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.