Tudja valaki, hogy milyen tünetei vannak a kutya álterheségének?Lehet-e álterhes a kutyám? (tudásbázis)
Munkahelyemen van egy kis szálkásszőrű tacskó lány,sajátomként szeretem.Észrevettem,hogy a jobb hátsó melle egyre jobban duzzad.Tejet,váladékot nem látok kijönni belőle,bár még nem mertem megnyomni neki.Fájhat neki,mert labdázás közben a jobb hátsó lábával sántít is,meg a szemei is néha olyan kisírtak:(Próbálok minél többet törődni vele,de azt olvastam,ilyenkor nem jó,ha többet simogatjuk,csak ront a helyzeten.El kéne vinnem dokihoz,bár ez igazából a tulaj dolga lenne...de nincs ideje stb.,meg én vagyok ott többet,én gondozom mostanában meg minden.
Mielőtt dokihoz vinném,nem lehet esetleg vhogy"házilag"megoldani,segíteni rajta?Ha borogatnám,jó volna neki?Mármint attól el is múlana majd?
A mi kutyánk is volt már álvemhes. Ugyanúgy megindult a tejtermelődés nála, mintha valóban vemhes lenne. Egy kicsit mintha nőtt is volna a hasa, bár ezt nehéz volt megállapítani, mert alapból túlsúlyos kicsit szegény. Érdekes, hogy ő viszont nem dédelgetett semmit, pedig mint ahogy előttem is leírták, ez az egyik leggyakoribb tünet.
Az állatorvos adott neki valami injekciót, és azt mondta, kicsit mérsékeljük az ételét és italát.
A te kutyádnak mik a tünetei?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- A méhnyakrák tünetei és kezelése
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Mennyi ideig akarja valaki annyira a babát, hogy álterhes lesz?