Medence a kertben- milyet érdemes venni? (tudásbázis kérdés)
Szia
vezetékes vizzel töltjük, nekünk nagyon bevált a szkimmerben folyamatosan oldódó kombinált tabletta, de persze ez mellé kell azért pluszban klór is .hetente kb 2x szoktuk mérni vízelemzővel és ha szükséges akkor még megy bele klór is .
A felmelegítés "napenergiával " történik.
még egy nagyon fontos , hogy mi minden este letakarjuk a medencét ,
Sziasztok!
Mi is most készülünk medencét venni. Puha falú 2,66m-est mert nagyobb nem igazán fér el. Sajna merev falúból csak nagyobbak vannak.
Most láttam akcióban a B..hausban. 12.000 a 2,66-os és 18.000 a 3,6-os.
Viszont van a Rxssmxnn-ba is egy családi medence, ami 260*172*52cm, téglalap alakú, de az felfújható.. Nem tudom, hogy az nem lukadna- e ki túl hamar. Sajnos, ami puha falúban van és téglalap alakú, az a legkisebb van most akcióban 100.000-ért :(
Úgyhogy most teljesen elbizonytalanodtam..vagy mégsem :)))
hogyan használjátok?
gondolok itt tisztításra,felmelegítés,csapvízzel vagy fúrt kúttal stb..
?
Ja és mikor teszitek ki a medencét?
Sziasztok!
Most nézegetem miket írtatok... Én most tervezem a medence vételt... de fogalmam sincs,h milyet vegyek. Az ismerőseim mind a merevfalút ajánlják,de nekem a merev vázes jobban tetszik,a felfújható peremű nekem nem szimpatikus... ha van egy kis időtök,leírjátok a tapasztalataitokat a medencékkel kapcsolatban? nagyon megköszönném!
Szia!
Nekünk, 4,5m átmérőjü 1,1m magas medencénk van, olyan amit a víz tart meg a tetején felfújható peremmel! Betozozott felületen van, alátét "takaróra" felállítva! Mindig megy a vízforgató,(nem v.mi nagy teljesítményű amit hozzá adnak) mert igen könnyen be tud algásodni és ha egyszer "elszaporodik" benne utánna nagyon nehéz kitakarítani! Hetente kétszer ajánlatos ellenőrizni a víz értékeit ( ph, klór, alg)! Tehát kell vele foglalkozni!
Szia!
a homok szerintem jó alá, főleg ha betonra teszitek.
Mi minden fürdéskor használjuk a vízforgatót. De én hallottam már néhány embertől, hogy reggeltől estig ment a forgató. Szerintem az azért fölösleges, főleg ekkora medencénél.
Ha ilyen lesz az idő, nem biztos, hogy vasárnapig felmelegszik. max 21-22 fokra szerintem. :(
Manon
értem.
A tescóban vettünk ma ,mától volt akcíós 300cm-s,ponyvával,19900ft.- volt.
Holnap felállítjuk és remélem hamar felmelegszik a víze majd,talán vasárnap már fürödhetünk is benne.
Mit lenne jó alárakni?
A férjem lebetonozta a helyét és homokot gondoltunk alá.
A vízforgatót a szűrőt milyen gyakran kell bekapcsolni??
engemm is érdekelne a kérdésekre mit válaszoltok,mik a tapasztalatok.
szeretnénk mi is egy vízforgatós medencét venni.
További ajánlott fórumok:
- Epilátort szeretnék venni, de milyet?
- Kinek milyen trappista sajt jött be, milyet érdemes venni (nem gumis, nem íztelen)?
- Van valakinek Smart TV-je? Milyet érdemes venni?
- Gyerekkerékpárt milyet érdemes venni?
- Érdemes vízforgatós medencét venni a gyerekeknek, a kinti pacsáláshoz?
- Szeretnénk venni nyárra olyan nagy, kék merev falú kerti medencét. Milyen tapasztalataitok vannak az ilyen medencékkel? Milyet érdemes?