Meddőség ellen létezik természetes étrendkiegészitő? (beszélgetős fórum)
Kedves Mocsokmano!
Étrend kiegészítőt azt nem, de egy hasznos és eredményes módszert igen, azt tudok javasolni.
Ajánlom szíves figyelmedbe, itt a hoxan, az alábbi cikket:
(Mozgás és fitness) Az Aviva-módszer
/apokrif, 2007-10-20 06:03/
Üdv
apokrif
Szia!
MacaVibe-t próbáltad már? A párodnak is jó lenne! A kis fickók nagyon fürgék lesznek tőle és a női dolgokon is segít. Egyetlen "mellékhatását" tapasztaltam; én nem bírom a koffeint és sajnos engem nagyon "felpörgetett", állandóan feszült voltam tőle. De rajtam kívül még senki nem panaszkodott rá, sőt dicsérik, a párom is. Próbáljátok meg, hátha segít! Sok sikert! :)
Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, hátha kapok pár jó tanácsot, hogy milyen természetes módszerekkel segíthetném a teherbeesésem esélyét.
3 éve próbálkozunk a párommal, Ő már 57 éves. Voltunk vizsgálatokon, de egyikünknél sem állapítottak meg semmi jelentős eltérést. A szintetikus gyógyszereket és kezeléseket én is és a párom is elutasítjuk, nem tudom, tudtok e mondani nekem valamit ami ténylegesen segíthet.
Egy két dogot kipróbáltam már, mint pl: fehér fagyöngy, palástfű, barátcserje bogyó, és különböző teakeverékek.
Kérlek segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Meddőség ellen természetesen
- Eddig nem hittem benne, ma mégis úgy gondolom, létezik a természetfeletti
- A természetben minden bőrproblémára létezik megoldás....
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?