Azt nem tudom megmondani, hogy mikor fog elállni, de nekem sokat segített a Tricovel hajerősítő vitamin. Tudom, nem éppen a legolcsóbb, de elég kúra szerűen egy vagy esetleg kettő dobozzal beszedni, ha belefér a költségvetésedbe, akkor én ajánlom.
Jó kérdés egyébként :-D mert már annyi mindent szedtem csak valami hasson így egyikre sem tudnék 100%-ban megesküdni :-D de tervezek vele egy kúrát majd ősszel is. Hál istennek rengeteg babahajam lett de azt sem tudom melyiktől viszont több értelme volt ennek a hajvitaminnak mint az összes többi másiknak mert azoknak szerintem végképp semmi hatásuk nem volt.
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz. A betegség miatt valószínű egy telogen effluvium epizódod volt, ami lehet még most is tart, de lehet, hogy a "háttérben" androgenetikus alopeciád van, amit a TE epizód hozott a felszínre. A TE általában pár hónap alatt magától elmúlik, az androgenetikus alopecia meg csak kezeléssel lassítható. Bőrgyógyász/endokrinológus mondja meg biztosra hogy mi a gond.
Szia, nekem covid után ugyanez volt, fele hajam kihullott. Mindennel próbálkoztam de végül a bőrgyógyász segített igazán imunerősítő gyógyszerrel és egy szteroidos hajszesszel + szedtem két hónapig hajvitamint a tricovelt.
Áprilisban volt egy hosszabbra nyúló betegségem , és májusban elkezdett hullani a hajam. Nem vészes, de azért érzem már hogy kevesebb és még mindig jön le. Mivel vékonyszálú a hajam 2 nap múlva már nem tart sehogy.
Voltam vérvételen , nincs már gyulladásom sehol és a tsh-m is rendben van. Folyékony keratint iszok, szedek vasat, de egyelőre semmi sem állítja meg.
Meddig tarthat még ez? Illetve mi lehetne a következő lépés ? Kezdek kétségbeesni