Meddig, milyen korig lehet egy kislány meztelenül? (beszélgetős fórum)
De ha gondolod,hát légy úgy.
Otthon senki nem lát, max. a párod, neki pedig nagyon fogsz tetszeni, ha nem tévedek...:)
:D
Ez tetszik!!!
Egy érett kislány!:)
A mi gyerekeink nem pucérkodtak.
Nekem nem szimpatikus, ha a gyerekekre nem adnak legalább egy kis bugyit. Higiénikus és csini.
Egész jókat írkálnak itt, főleg Féknyom a 20-ason.
Még most is röhögök...Komolyra fordítva a szót: 99%-nak igazat adok férfi létemre. Nekem csak fiaim vannak meg 3 lányunokám, de ők sem szaladgáltak itthon/otthon Ádámkosztümben.
Tegnap. Délután. Vásárlás.
Az áruházban két tíz év körüli kissrác félmeztelenül.
Szerintem kicsit túlzás. Oda már felkaphattak volna egy pólót, még ha csak leszaladtak valamiért, akkor is.
Két kissrác szaladt el nemrég a ház előtt.
Olyan 6-7 évesek.
Felszerelés:fagyi, fürdőnaci,papucs.
Hát. ..nem rossz. Csak picit fura,idegen.
Mintha én bikiniben sétálgatnék az utcán. :)
Ugye,hogy nem?
Ezek szerint nem én vagyok a prűd...
Nem,nem egy szál gatyában ment,rövidnadrágban-pólóban volt.Mellette meg a kislány bugyiban...úgy kiakasztott!
Igazad van,a gyereket meg kell tanítani viselkedni.És ebben az öltözködés is benne van.
4 éves az én kislányom is.Soha nem rohangált az udvaron bugyi nélkül.Egy udvar sem steril környezet,bármit összeszedhet.Mondjuk leül a homokozóba és már gond is lehet.Pláne ha macska is járt benne.
Nem tudom...de én sem vinném sehova se egy szál bugyiba.Olyanra már volt példa,hogy fürdőruhába jött velem a boltba,aminek az alján fodros szoknya rész van.Falun lakom,így ez nem volt olyan megbotránkoztató másoknak.De általában rendesen felöltözik.
Sziasztok!
Úgy felmérgesített ma a sógorom...arra szó nincs!Idióta, én mondom!
Elvitte a kislányt fagyizni,egy szál bugyiban!Jó, nem laknak messze, de ilyet...hát én nem is jutok szóhoz! Egy négyévest egy szál bugyiban kivinni az utcára...meg is mondtam neki is meg a húgomnak is a véleményem, de szerintük én prűd vagyok. ..hát, nem vagyok az,de ez túlzás!
A kiscsaj otthon a kertben pucéran szaladgál, nekem már ez sem tetszik, egy bugyit ott is lehetne rá adni...na de ez,hogy elviszi egy bugyiban fagyizni az apja...
Szerintetek is én vagyok a hülye?
Vagy inkább a húgomék?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mivel lehet büntetni egy 9 éves kislányt? Egyest hozott haza.
- Strandon/tengerparton hány éves korig elfogadható, ha egy gyerek meztelenül van?
- Mi lehet a kislányommal?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- Hogy lehet rávenni egy 5éves kislányt, hogy utazás közben ne szálljon ki a gyermekülésből?