Meddig még? (beszélgetés)
Ha nem vagyunk együtt felhív,hiányol.
A barátaihoz magával visz,a gyerekeihez együtt megyünk....
Volt már olyan mondata is hogy nem tudja elképzelni az életet nélkülem
Értem. Kicsit színesíti a képet ami kialakulhat a fórumozókban.
Én még ezek után sem látom, hogy hol és miben kötelezte el magát melletted.
Sejteni vélek egy kimenetelt, de nem írom le, nehogy megsértsek itt bárkit, mert nem cukiság.:)
Szívesen! Nehogy azt gondold csak te mondhatod el a véleményed! 😉
Kevés az információ , ez tény, de akkor kérdezz! Biztos felel rá az illetékes!
És nem csak a nők hajlamosak többet gondolni a kapcsolatban . Nem csak fekete és fehér létezik! 🤷🏻♀️
Köszönöm a kéretlen véleményed! Nem érdekel. Talán te vagy a Fi?
Nem írtam szerintem semmi sértőt, csak azt amit gondolok.
Együtt járás? Ki, mit ért alatta? Milyen közös programjaik vannak? Közös tervek? Vajon ezekről miért nem ír? Talán nincsenek?
Szerintem (ennyi információval) ingyen barátnő heti egyszer.
Csak a nők hajlamosak akár 2 heti ismeretség után is szerelmesedni és a közös nyugdíjas éveket tervezni.
Nagyon nyers vagy és kissé sértő! Attól, hogy felvilágosítasz nem muszáj ilyen hangnemben tenned! Tiszteletet hiányolom a legjobban!
Az együtt járás is jelent elköteleződést! Nem tudhatod hány évesek, vagy egyáltalán miért vannak még külön!
Ok. Akkor felvilágosítalak.:) Ez nem párkapcsolat. Te nem vagy együtt a pároddal másfél éve, ha nem éltek együtt.
Mivel kötelezte ő el magát melletted?
Egy idő után váltani fog mert unalmassá vagy idegesítővé fogsz válni számára a nyomozgatásoddal.
Nincs köztetek kölcsönös bizalom.
Megkérdezted már mire vágyik? Mi hiányzik neki?
Általában az összeszólalkozás hátterében kimondatlan sérülések állnak!
Ne azt kérdezd miért van fent ilyen oldalakon, hanem azt kérdezd mire vágyik! Mi hiányzik neki! Az is lehet te is ugyan arra vágysz!
Rohanó világunkban sajnos elhanyagolják egymást a párok! Vágyainkat szégyelljük, mert ítélkezést kapunk a legtöbb alkalommal!
A férfiak egyszerűek, ( nem buták)nem úgy, mint mi nők! Mi mindent túl bonyolítunk, túl gondolunk!
Ha szereted, ne fojts meg, hanem tudd meg mi hiányzik neki!
Ellenőrzés…, nem tudom, nem szoktam kutakodni, bár lehet azért, mert a férjem minden dolgához hozzá férést kaptam és bármikor megnézhetném mit csinál. Az elődjei pedig ha nem működött a kapcsolat, akkor lezártam!
Ha tényleg nagyon szereted, akkor miért nem változol a kedvéért? Az viszont tőle nagyon megalázó rád nézve hogy melletted társkeresőt nézeget. Gondolom amint rábukkan egy látszólag kedvére valóra azonnal otthagy téged. Az előző kapcsolatában is ezt tehette. Virágról-virágra! 😀
Hogy lehet egy ilyen embert annyira szeretni? Nem értem. Nagyon el lehetsz keseredve ha egy ilyen is megfelel. legyél már annyira büszke hogy kicsit feljebb teszed a lécet! Mondjuk akkor kiteszed magad annak hogy egyedül maradsz, de szerintem egyedül is sokkal jobb mint azzal aki megaláz.
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Monogám, hűséges férfiak -de meddig
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Szex-te meddig mennél el?
- Ha hasi műtét (nem laparoszkópia) során távolítják el a méhet, meddig nem szabad felkelni?