Meddig érzékeny a lecsiszolt fog az új korona alatt? (beszélgetés)
Mert ma kezd rendelni, akihez járok. Többen vannak, és ő hétfőn-kedden nem rendel, csak szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton.
Jeleztem. Eddig az asszisztensnővel tudtam beszélni. Azt
Ha hidegre is, akkor általában van még benne ideg.
Miért nem hívod fel a fogorvost ?
Ha gyökérkezelt, nincs benne ideg, akkor nem lehet érzékeny. Kérdés, maradt-e benne ideg ?
A másik : nem lehet begyulladva a gyökércsúcson a gyökérhártya ? nincs ott esetleg góc, ciszta, tályog ? Van róla RTG ?
Mindig érzékeny, vagy csak ha ráharapsz ?
Nem kellene érzékenynek lennie.
Nekem elől csiszoltak párat, amíg nem volt rajta ideiglenes korona, majd be cartam, de amit felkerült nem fájt és azóta sem.
Talán az ínyed lehet gyulladt,,mert gyökérkezelt stb,,,fog
elvileg nem lehet érzékeny.
Ez életem első koronás foga. Jobb alsó hatos. Eltört, gyökérkezelték, felépítették, betömték, lecsiszolták. 10 napja került rá a végleges fémkerámia korona. Eddig nem volt érzékeny egyáltalán. Még akkor sem, amikor leesett az ideiglenes korona, és még nem tudtam visszamenni a fogorvoshoz, pár napig fedetlenül volt lecsiszolt állapotában.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ez még lehet normális?
Meddig érzékeny egy új koronás fog?
Természetesen visszamegyek a fogorvoshoz, de csak napok múlva tudok. Eléggé meg vagyok ijedve.
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza
- Ha a terhesség alatt sok tejet ittam attól lehet tejérzékeny a baba?
- Fájós fogat a korona alatt hogyan kezelik?
- Mennyi idő alatt készül el a korona?
- Érzékeny a fogam a melegre a kerámia fogpótlás alatt.Mit lehet tenni?
- Fogászat - ideiglenes akril korona mennyi idő alatt készül el?