Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mazsolás almaleves recept

Mazsolás almaleves recept

A Mazsolás almaleves hozzávalói:
50 dkg alma
5 evőkanál
1 citrom
5 dkg mazsola
1 tojássárgája


A Mazsolás almaleves elkészítési módja:
Az almát hámozás után kockára vágjuk és a citrom levével és a reszelt héjával feltesszük főni. Hozzáadjuk a mézet és puhára főzzük.Leturmixoljuk,és hozzáadjuk a mazsolát és a tojássárgáját.Kézi habverővel összedolgozzuk. Behűtve hidegen tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mazsolás almaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook