Maximalista vagyok. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. jooeva (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 20:09
Szerintem mindenkinek jót tesz/tenne egy egészséges maximalizmus, mert ez visz minket előre a magánéletünkben, a munkákban, az emberi kapcsolatainkban.
Fejlődni jó dolog.
Nem szeretem a "jólvanazúgy" embereket.
Fiatalon meg akartam felelni mindenkinek....na az durva. Meg hogy "mit szól a falu népe?"
Úgy 35-40 körül jöttem rá, hogy nem lehet megfelelni mindenkinek és nem is kell.
Azóta sokkal jobb.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Jooeva)
márc. 29. 19:51
Én is igy vagyok ezzel.
9. jooeva (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
márc. 29. 19:36
Akinek megfelelési kényszere van, az szorong.
A maximalista törekszik arra, hogy amit csinál, a lehető legjobb legyen, de meg van hozzá az önbizalma is és nincsenek álmatlan éjszakái.
Én valahol a kettő között vagyok, ahogy telik az idő rajtam, már nem esek kétségbe, ha valami nem jön össze.
Viszont a léc mindig magasan van, magammal szemben is.
8. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 18:01
En is :) vagyis torekszem mindig a legjobbra, de tudom h nem.mindig.sikerulhet minden tokeletesen:)
7. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 17:21
na, akkor tutira nem passzolunk, en nem vagyok tökeletes.
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
márc. 29. 16:57
Én csak egy maximalistát ismerek, ő a fiam. na én egyáltalán. :) De szorongást nyomokban sem találnál benne. Egy roppant laza csávó, aki a munkájában nagyon precíz. Imádja, a hobbija.
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
márc. 29. 16:33
Jól látod.
4. Ágio8405
márc. 29. 16:25
Én szerencsére nem. Én úgy látom aki az, annak rengeteg felesleges szorongás van az életében.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 15:28
És még írod hogy tökéletes is. De jó!
2. Myra
márc. 29. 15:25
Én is.
márc. 29. 15:25
A vallomás: "Maximalista vagyok."
További ajánlott fórumok:
- Aki most a maximális GYED-et kapja, mennyit kap kézhez belőle?
- Mennyire kell bejelentve lennem, hogy megkapjam a maximális GYED-et majd? Előző GYED járt le áprilisban, novemberben jön a második baba.
- Mennyi tejterméket ehet egy nap egy kb. 1 éves gyerek, ha csak 1 hónapja kezdtük a bevezetését? Van minimális és maximális határ?
- Hogyan tegyük maximálisan elégedetté magunkkal együtt a kiszemelt hímet?
- Kávéfüggő vagyok. Imádom, de 3 koffeines a maximális...
- Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?