Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) ) (beszélgetés)
remélem, bár nagyon nincs kitartásom kalóriákat számolni :(
velem az a nagy baj, hogy mindig csak arra törekszem, hogy keveset egyek, és tulajdonképpen pár falat kaját eszem egész nap, de az is megvan 2000 kalória tutira, mert mindig a legrosszabbakat eszem, amit csak lehet. nem hízom számottevően, de nem megy lejjebb semmi és csak stagnálok. mesélj te is :)
Remélem te jobban aktív tagja leszel a csapatnak, mert nagyon haldoklik ez a fórum! Írj magadról!
Most én is havazok, de majd jövök.
hello! eddig én is jó vagyok, 2 kávé egy szendvics, egy bögrés (tasakos leves) és egy narancs...
és ennyi, mára befejeztem!
szurkolok magamnak!
tegnap anyukáméknál ebédeltünk, és hát nem tudtam ellenállni...
nekem nagyon nehezen megy a fogyókúra, de ma már egész jó voltam eddig.
reggel egy kávé, de. egy alma, ebédre úgy tervezem eszek egy kis levest, csak kitartsak egész estig!
Én is amennyit gép elé kerülök... és lehet ketten vagyunk?
Pedig én most lelkes vagyok. Már fogytam is, mert érzem. Tegnap sem sokat ettem.
ennyit ettél egész nap? :)
Sziasztok! Na nekem sem megy ez a számmolás, vártam, hátha valakitől lopkodhatok értékeket, mert időm az szinte nulla. Tegnap egész jól bírtam, sztem. Valaki tudja ez mennyi?
KÉt tejeskávé, fél szelet rántott hús, két kanál joghurt, ( a gyerek hagyta) pár szem , talán tíz pattogatott kukorica. Nem egészséges, de legalább nem sok.
igen, pedig ugye este nem lenne már szabad túl sokat enni...
egy időben kibírtam mert nem vacsoráztam sokáig, de akkor viszont napközben többet ettem attól, mint tegnap...
és nálam az édességgel is baj van, főleg a csoki a gyengém!
Szerintem megoldható a számolgatás.
Én pl. vezetek egy füzetet, és írom mindennek a kcal, meg a ch. tartalmát, így legközelebb mikor ugyanazt eszem, csak előveszem a füzetet, idővel meg már kívülről fújja az ember az "értékeket"
sziasztok! vártam a beszámolókat, kinek hogy megy aszámolgatás, és be tudjátok-e tartani?
én az első napon kudarcot vallottam, de nem adom fel! hátha ma sikerül! :)
úszásban gondolkodom, de mivel csak este tudnék edzeni és eljárni nem szeretnék
így marad itthoni sport
ügrálókötelezni szoktam még
meg most valami jó kis torna érdekelne, tudom ez olyan lányos
igen futni jártam 7 km-rt futottam le
de a férjem nem enged, mert nemrég megerőszakoltak erre felé egy lányt egy másikat megöltek, és minden este vagy inkább éjszaka áll a sarkon egy pasas de senki nem jön hozzá csak itt a sarkon a sötétbe áll
és ha megyünk felé akkor elmegy de visszajön
így nem enged
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Mikortól lehet elkezdeni szétküldeni a karácsonyi képeslapokat?