Maszk nékül (beszélgetés)
Meglátjuk, mit hoz a jövő.
Nem akarok ráfeszülni a témára, élvezzük a nyarat!
Ami nem rajtunk múlik, azt úgysem tudjuk befolyásolni.
Utálom a tűzijátékot. No meg drágállom is. Milyen igazad van, az EÜ-nek kellene adni azt a pénzt.
A lázmérés nyilván csalk az apraja, de nem akarok senkit riogatni.
Hát, ha még csak a reggeli lázmérős lenne! De amilyen szörnyűségeket én hallottam megbízható forrásokból, arról jobb nem beszélni. Még rágondolni is rossz.
A beharangozott augusztus 20.-i tűzijátékos felhajtás kinek hiányzott? Hogy elmondhassuk, hogy Európa legnagyobb tűzijátékát csináljuk meg? Mert erről szólnak a hírek. Hát, nem tudom, mi lesz a Gellérthegy környékén. Én nem vagyok rá kíváncsi. Azt a nem kevés pénzt, amit erre költenek, osztanák szét inkább az egészségügyben dolgozóknak.
Bár ne lenne, de szerintem is lesz még szigorítás.
Maszkot viselni meg azért csak jobb, mint a reggeli lázmérést várni a kórházban.
Nem gondolom, hogy rosszindulatból, vagy gúnyból mondja a sofőr, hogy nem kell maszk. Talán inkább csodálkozik, hogy fiatalok is felteszik. Bár ki tudja.
Én zömében időseket látok maszkban. Főként buszon, és üzletekben.
Bár néhány egészen fiatalt, sőt még kisgyerekeket is láttam már többször is maszkban.
Az viszont igaz, hogy nem kell azzal törődni, ki mit mond. Attól, hogy még (még aláhúzva) nem kötelező a maszk, hordja, aki úgy gondolja. Ezzel nem árt senkinek.
Nem akarok károgni, de szerintem úgysem sok időnk van az újabb szigorításokig. Bár ne lenne igazam!
Ha bemegyek a boltba, felteszem.
Nem érdekel ki hord vagy nem.
Hááát, jobban figyel a biztonsági őr.
😁
Ma kisminkelve uj frizura, rúzs napszemüveg nem volt rossz, de az idegen lehelletek elkerülése végett mégiscsak maradok a maszknál, Azon okonál fogva amit Tumbó a 87, és a 79 hsz-ben leirtam. CsAk férjem fiam és a cirmosgyerek szagát vagyok hajlandó elviselni.
JA a férjem és a fiam is meghagyták a maszkot.
Mi megkaptuk.
Csak nem tudom, meddig lehet hömbölgetni a tavalyi normál napokat, mert ez pénzzel nem váltható meg. Valamelyik bukta...
Ne is mondd! Belegondolni sem merek, mi lesz...
De tudod, eddig is az ment, hogy semmi gond, nem omlott össze az eü, minden rendben. Mint a mesében.
Majd megint el lesz intézve annyival, hogy köszönet a hősöknek.
Képzelj el igazán vészhelyzetet, olyant, mint a Vírus filmben...akkor se hordanák.
Megisszák a faszeszt, felmásznak villanypóznára, úszástudás nélkül ugrálnak vízbe, gyorshajtanak, napon cafattá égnek, felgyújtják a házat, cseresznyefáról lepotyognak, órákig sorolhatnánk...
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől nem kell maszk, te hordod majd továbbra is?
- Nem hoztam maszkot, úgy néznek rám az orvosi rendelőben...
- Miért nem teszik kötelezővé a maszkhordást? Tavaly olyan jó...
- Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam?
- Milyen "gyógyszereket" tehetek a maszkos inhalálóba?
- Ha valaki nagyon izgul maszkos altatás előtt és tudja magáról, hogy ficánkolni fog a műtőasztalon kérhet nyugtatót?