Masszőr extrákkal (beszélgetés)
Ha egyébként car a házasságod akkor válj, masszőr fiútól függetlenül, ha nem car a házasságod csak most kell a pezsgés akkor ne válj. Mérlegelj hogy megér a fiú 1-2 ajtócsapkodást otthon vagy sem? Egyáltalán lenne-e ajtócsapkodás?
Te ismered a házasságodat, a férjedet, magadat, hogy melyikőtöknek mi fér bele.
Nos, a masszőr miatt ne válj el, úgysem akár tőled semmit.
Ha szar a házasságod, akkor persze, el kell válni.
Ha azért érzed, hogy szar a házasságod, mert van, akinek keményebb, akkor ülj le és várd meg, míg elmúlik a viszketés.
Így is lehet ahogy írod.
Meg ezerféleképp,,,csak az "együtt öregedés"-ről szóló rész,,nem erre vall.
A fiatalkával tényleg nem tervezhet. De szerintem ilyenkor a megszokottba visszamenni sem alternatíva. Valamiért elege lett belőle, aztán bejött a képbe a fiatal masszőr.
Inkább az egyedüllét. Apám barátjától 35 év után költözött külön a felesége, azóta egyedül lakik. Csak ezt SAJNOS nagyon sokan nem tehetik meg, így kényszerből maradnak :(
Inkább fordítsd meg.
Belezeberedtél ebbe a fiatalkába,,az érzelmeid elsodortak,,és most ebben a lelkiállapotban,,a fejed szabadságra ment.
Gondold át,,talán.
Elválni nem kell a masszőr miatt, főleg ha semmi komolyat nem akar, ha csak nincs végleg eleged a férjedből és inkább a szingli életre vágysz. Ami szintén teljesen érthető lenne.
Érthető ha eleged van a házasságból és inkább lennél szabad. Nagyon sokan csak kényszerből maradnak (anyagiak, gyerekek, félelem az egyedülléttől). Tele is vannak velük az orvosi rendelők :(
Szerintem, ha nem akar kapcsolatot, akkor nem érdemes csak miatta beadnod a válókeresetet!
Ha meg 14 év van kettőtök között, akkor valószínűleg bőven akad csaj, aki korban jobban illik hozzá. (Lehet, hogy tapintatból mondta azt: nem akar kapcsolatot?)
Egy ilyen fellángolás miatt nem gondolom, hogy ésszerű volna felrúgnod egy 22 éves házasságot. Akkor sem, ha fiatal és izmos.
És a masszőröd is szerelmes beléd?
(hogy összegyűltek itt a masszőrök...)
Beleszerettem a masszőrömbe és elakarok vállni 22 év után.
Azt gondoltam,hogy együtt fogunk megöregedni a férjemmel de az életem teljesen megváltozott amióta megismerkedtem a masszőrömmel.Fiatal,izmos és már csak azért járok hozzá,hogy láthasam.
Valaki járt már így vagy van hasonló törénete.