Masszázs olajat nyelt a 2 hónapos (beszélgetés)
Nem, semmi feszkó nincs bennem, de egy babának erre nincs szüksége!
Egy babát simogatni kell a saját kezeddel, nem kell semmi segédeszköz hozzá, ha csak nem leszedálni akarod.
Karadamon olaj: nyugtató hatású. Lehet, hogy jobb, mint régen a pálinkás...
Majoranna: reumás fájdalmakra...
Tényleg nem értem, hogy miért inkább ez, mint az, hogy rázd a fenekét vagy simizd a pocakját...
Az ilyenektől lehetnek allergiás reakciói is, ekcéma is kialakulhat, kiszáradhat a bőre, stb.
Én változatlanul azt mondom, hogy majd ráér kitalálni magának kencéket, amikor saját döntése lesz, addig meg ne stresszeld a bőrét.
Persze, te vagy az anyja. Gondolom orvos véleményét nem kérted ki arról, hogy használd e és arról sem, hogy lehet e baja, hogy lenyalta a kezéről.
Egyébként, ha annyira akarod kenni, akkor kend a hátára, mert onnan tuti, hogy nem nyalja le.
Hála égnek tényleg nem lett baja. Köszi a válaszokat mégegyszer!
Nilem023 leírta a választ. Nem értem miért baj, ez egy tök natúr termék. Egyáltalán nem kenem összevissza a gyermekem.
Na mindegy, biztos jól esett a lelkednek kiadni a feszkót.
Jó éjt mindenkinek!:)
Egy 2 hónapos gyereknél?
Szerinted ez jó valamire?
Biztos vicces, hogy nem tudom elképzelni, hogy a masszázs olaj mire való;)
De ha itt valaki tudja, hogy egy babára mi a fenéért kell masszázs olaj kenni, akkor azon én röhögök, sőt! Még felelőtlennek is tartom és azt mondom, hogy nem kellene gyereket a közelébe engedni!
Egy több éves gyerekre se, nemhogy egy majdnem újszülöttre!
Köszönöm a válaszokat!<3
Pluszban csak ezt használom rá. Én sem vagyok híve a túl ápolásnak, kencéknek.
Azon gondolkodtam, hogy egy 2 hónapos baba, hogy tud olajat nyelni?
Aztán, hogy olvastalak, hogy lenyalta a kezére, akkor megnyugodtam, hogy egy kis anya túlzás van benne.
Mivel ez egy kifejezetten babáknak való olaj, így biztos nem lesz attól baja, hogy lenyalta a kezéről. Pici a mennyiség is!
Egyébként, miért kened a babádat ilyennel? Biztos vagy benne, hogy szükséges már ilyen pici korban a bőrét mindennel terhelni?
Tudom, hogy sok vackot a piacra dobnak babáknak, de nem kell mindent használni! Szerintem ezt sem! Az ilyen picik bőre még tökéletes, nem kell sem a működését fokozni, sem szépíteni, így teljesen felesleges mindent rájuk kenni!
Fürdés és popsi ápolás pont elég!
Nyugi! Minden rendben van!
Figyelmetlen voltam, későn vettem észre és nem lett kimosva. Lehet komoly baja? Egy keveset nyalt le a karjáról.:(
kardamon illóolajat, majoranna illóolajat, mandulaolajat tartalmaz.
További ajánlott fórumok:
- Masszázs - Zsirégető masszázs
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Erotikus masszázs, mint munka! Mit gondolsz róla?
- A ricinus olajat lehet keverni masszázs olajjal?
- Gátmasszázs olajat lehet kapni pl. DM-ben, Rossmanban, Tecsoban vagy ilyen helyeken? Mennyibe kerül? Köszi előre is...
- Honnan tudnék jó masszázsolajat beszerezni?