Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette.. (beszélgetés)
Felelevenítem ezt a fórumot...
Ismét Advent van... tegyetek egy jó gesztust azok felé, akik segítségre szorulnak. Ha és amennyiben lehetőségetek van rá.
Én köszönöm.
Drága Márta!
Remélem egy kicsit nyugodtabban telnek az ünnepek.Bár ahogy olvasom ez nem egészen van így.
Kívánok neked kitartást,erőt,türelmet és mindent amit még te kívánnál.
Édesanyádnak pedig nyugodt és kicsit könnyebb perceket a betegségében.
Békés KARÁCSONYT nektek!!!
Puszil Rita!
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól kezdődött a napja!!
Sziasztok!
Megtaláltam és jelet is küldtem neki.Ha többen vagyunk mellette talán könnyítünk a lelkén valamit !Üdv: Rita
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HikqpdwKseo?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HikqpdwKseo?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Akinek van naplója rakja be magához,én küldöm szeretettel BOLDOG KARÁCSONYT ADVENTET MINDENKINEK!
köszönöm hoxások ,legalább ennyi erőt tudunk adni neki♥
ÉN AZT KÍVÁNOM ,AKIK KÜLDIK JELET,hogy eme nemes jó érzés tettünkkel......
sorry....de nem jutok szakhoz,s nincs szó eme nemes cselekedetünk re amit mi HOXÁS tagok teszünk értük ilyen formában legalább♥
Nézd meg itt:
Keresőbe beírod a nevét,és kidobja a találatokat,majd az adatlapjára és az interaktivitásra és ott lesz.
Napló címe:"Hogyan telnek napjaim"
kedvesek vagytok...
nagyon beteg idős ,és azt írja régen sósavval dolgozott! Most már minden baja van anyukájának!!!!!
Szia Kedves!
Olvastam és küldtem is, és nagyon sajnálom:(:(:(
Arról nem ír, hogy mi történt , esetleg munkahelyi baleset?
Nagyon sok erőt kívánok nekik,
:(:(
További ajánlott fórumok:
- Mit kezdjek a 10 éves kislányom szívszorító levelével, amiben arról ír, hogy miért nem szeret az anyukájánál élni?
- Kinek a naplójában olvasható ez a kis történet?
- Lolita63-nak küldjetek lóheréket, NAGYON köszönöm, kedves HOXA lakók
- Kinek, miért számít, hogy hányszor néznek a naplójába?
- KEDVES HOXÁSOK, ma nagy erőt kérek tőletek. Kérlek küldjetek cicaanya--nak lóherét!
- Joshi Bharatban beteg gyermekeknek- adományozás kapcsán szivszoritó dal szól.Tudja vki a szövegét?