Kinek, miért számít, hogy hányszor néznek a naplójába? (beszélgetés)
Úgy látom, hogy akik komoly naplóírással foglalkoznak, azokat nem igazán érdekli hányan nézték meg.
Én mikor ide beléptem roppant izgatott voltam minden nap, hogy hányan jártak nálam.:)
Közben elkezdtem nem naplót, hanem minden mást irogatni bele. Azóta úgy vagyok, hogy biztosan az nézi meg, aki ráér és akit érdekel vagy a folytatás, vagy egyáltalán a véleményem vagy bármi tőlem.
A második naplómnál már tisztában voltam azzal, nem a nézettség számít, hanem amit én akarok beírni, mert nekem fontos valamiért.
De ha más is olvassa, biztosan azért, mert szereti a történeteimet, esetleg engem is :)))
Viszont ez, hogy hánynak vagy a kedvence, enyhén irritál.
Olyan iwiw-es felhangja van, most ezen fognak az emberek lovagolni, hogy kit hányan jelöltek kedvencnek és ahogy itt írta valaki, nem is biztos, csak éppen arrajárt.
Ez tetszik! Mármint, hogy naplót vezetsz róluk - nekem rémes memóriám van, de biztos, majd jó lesz visszaolvasgatni, mikor kezdett el beszélni gyerekem, meg hasonlók (főleg, mikor majd kamaszodik, és be nem áll a szája :D)
És persze, én is örülök neki, ha valaki kedvencnek jelöl, ki ne örülne neki? Csak nem szabad túlzásba vinni :D
Próbáld meg számokban megfogalmazni :DD
De lehet, h csak nem vette észre, én sem nézem vissza folyamatosan, hogy milyen fórumokba írtam, és hogy reagált-e rá valaki.
Azért, amiért az iwiw-en, facebook-on, és egyéb fantasztikus közösségi oldalakon is az a fasza gyerek, akinek hatszámjegyű ismerőse van (aminek a háromnegyede minden valószínűség szerint valamilyen klub, a maradékot meg nem is ismeri, csak bejelölte, hátha visszaigazolják.)
A nagy ismerősszám, olvasótábor népszerűséget feltételez. És ki ne akarna népszerű lenni? Csak abban van különbség, hogy van, aki nem görcsöl rá a témára, csak örül, ha valakinek megtetszett, amit írt/felvették ismerősnek, és van, aki azt hiszi, tényleg ettől lesz jobb ember.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..
- Kinek a naplójában olvasható ez a kis történet?
- Suzanne7 babájáról kinek a naplójában van kép?
- Kinek a naplójában van felvétel pocakban mozgó babáról?Nem 4d-s, hanem kívülről látszik a pocak, ahogy mozog..:)
- Hogyan lehet más hoxa-tag naplójába képet küldeni?