Mariannák hányan vagyunk (beszélgetés)
jelen:)
nem szeretem a nevemet!
szerencsére a férjem Mankának hív és a nevemet más is ritkán mondja ki:)))))
úgye tudjátok nem mindegy Mariann vagy Marianna engem lecsesztek mikkor a személyim csináltattam,hát ezért nem mindegy ki mikkor ünnepli a névnapját.
EZ IGY IGAZ ENGEM ROSSZ ÉRZÉSSEL TÖLT EL A NÉVNAPOM:MARIANNA
Sziasztok
Lánykori nevem:Hunyadi Marianna
Bece nevem nincs.
De nem tudom már mikkor tartsuk meg a névnapomat,mert halottak napján nagyon rossz,de szoktam kapni ajándékot.
Mikor tarsam meg?
Hát 1-év alatt nem sok Marianna jelentkezett.
Hy! Én Mariann vagyok. Becenevek : Marcsa, Maris, én bárhogy hívnak szeretem. ezt kaptam-ez van. Mióta férjnél vagyok áprilisban tartom a névnapom. Mindenki össze-vissza köszönt fel. Én mindenkinek megköszönöm. Teljesen mindegy-lényeg, h gondol rám. de ha nem köszöntenek fel-így az sem tűnik fel.
Meséljetek már arról ki hogyan szokta ünnepelni a névnapját!
Szerintem nem lehet igazán ünnepelni amikor az eltávozott szeretteinkre emlékezünk!
Így utólag, Kivánok boldog névnapot minden Hoxás Mariannának!!!!!
Sziasztok , jelen én is és köszöntök minden Druszámat névnapja alkalmából!:-))
sziasztok!! szintén Marianna vagyok
sziasztok!én is csatlakozok hozzátok szintén mariannak hivnak!
hahó, régen Mézként.. ma már Klimpírozom, de még mindig Mariannaként...és még mindig nagyon élve a nevem:))
Hello! engem is Mariannának hívnak,egyszer azt mondta valaki,hogy a Mariann szebb név,szerintem nem.
Egyetertek Veled,csak azt nem ertem miert nem "koszonnek be ide?"
Üdv neked bátor Marianna!
Ahogy az adatlapokban látom sokan vagyunk,csak lehet hogy nem vették figyelembe ezt a topikot.
Szerintem nagyon szép nevünk van,és én büszkén viselem.
Nen nagy a tolongas,hol vagytok csajok? Nem hiszem el, hogy csak ennyi Marianna letezne a hoxan.
Meglep hogy ilyen kevesen merik bevállalni a keresztnevüket!!!!
Köszönöm a jókívánságokat,Boldog újévet neked is!
Kedves Maya Valoban igazad van, eleg gyakori nev lett a Mariann, Marianna. Az En keresztnevem is Marianna, es szerintem szep nev. Viseljuk buszken.Igy az unnep vege fele ugyan, de szeretnek Bekes Boldog Karacsonyt Kivanni minden Kedves Mariannanak, valamint Boldog Uj evet. Udvozlettel; Marianna {Acci}
Most hogy közeledik a karácsony, minden Mariannának kellemes készülődést kivánok.
Most hogy ketten vagyunk akár egymással is beszélgethetnénk,ha akarod.
Igazad van hogy hülyén néz ki ahogy magammal társalgok!:)
...jól elbeszélgetsz magaddal, s hogy nagyobb legyen a tábor, én is egy nevét szerető Marianna vagyok, a közhasználatban Mariann, de így is nagyon szeretem, s élem, a nevem:)))
Találtam itt egy lányt akit Horvát Mariannának hivnak épp úgy mint engem.
Hát nem tolongunk,annyi biztos!!!
A nevem Marianna, a beceneven pedig Maja.
Szeretem és büszkén viselem,soha nem gondoltam arra hogy megszeretném változtatni.
Nézegetem az adatlapokat,de a nikkek is elárulják, elég sokan vagyunk.Gyakori névvé vált a Mariann, Marianna!
Kérlek ha beválalod nyilvánosan a kereszt nevedet,gyere ide.Estleg ha a becenevedet is leirnád.Nem akarok mást csak egy újjabb találkozási pontot,esetleg statisztikát készíteni.
További ajánlott fórumok: