Sziasztok!Itt a kérdés nem az volt mint látom,hogy ki Erdélyi hanem ki Gyergyoszentmiklosi?Én Erdélyi vagyok de nem Gyergyobol hanem Marosvásárhelyről!!
Székelyudvarhelyen jártam. Ott volt a szállásunk egy lánykollégiumban. Mellette van egy fantasztikus étterem. Pont akkor kirándultunk arra, amikor várnapi ünnepségek voltak.
Sziasztok! En is csak most lattam a forumot! En is Erdely-i vagyok... Szekelyudvarhely-i,es buszken vagyok erre... viszont... tenyleg vannak olyan emberek,akik,ha meglatjak... Erdely,Romania,menekulnek... sajnos,meg most is...:-((( elszomorito...
Most akadtam rá a fórumra. Én sem vagyok erdályi, de négy évvel ezelőtt jártam ott. Székelyudvarhelyen volt a szállásunk és naponta másfele mentünk Egy nap voltunk pl a Gyilkostónál, de voltunk Szovátán is, és még sok szép helyen.
Egyet biztosan tudok, hogy oda vissza kell mennem:):)
Koszi szepen ezeket a kedves szavakat rendes toled,es tenyeg barcsak mindenki igy gondolna mint TE vagy a hozzad hasonlok mert vannak sajnos mas folfogasu emberek is.
Szia! Ne légy már így elkeseredve!!Én nem vagyok Gyergyószentmiklósi, de amikor megláttam ezt a fórumot, rögtön idejöttem,hiszen unokatestvéreim laknak ott, és Erdély más vidékein is: Gyergyóalfalu,Marosvásárhely, Szováta. Gyönyörű Erdély!!!és már az élet sem olyan,mint a régi rendszerben volt, hála Istennek már Ti is az UNIó tagjai vagytok és szabadon mozoghattok a világban!
Nagyon jó egészséget ,sok sikert kívánok Mindenmkinek!!
Hát igen sajnos tényleg ez van tudom azt,hogy sokan vannak fönt a hoxán erröl a környékröl és nem merik bevállalni mert ha leirják öszintén akkor már nem lehet jó nagyokat fülengetni és hantázgatni mert esedleg fölismerik és akkor ciki nekik.Vagy peddig vannak olyan emberek is akik ha megláttják,hogy Románia akkor nem is akarnak már szóba állni vagy egyáltalán barátságot kötni velünk peddig mi is olyanok vagyunk mint bármilyen más országban élök,sajna ez van.
Ilyenek vagyunk nem merjük bevállalni hol élünk.Én Vajdasági vagyok inditottam egy fórumot én is.Nagyon kevesen jelentkeztek be,pedig sokkal többen vagyunk,látom te is igy jártál