Margit Kórházban szülni (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Érdeklődnék szült-e valaki Dr. Telek Tamásnál a Margitban? Érdekelnének a vélemények róla! Köszi a segítséget!
Csak a szulesre erkezeskor tudod mondani h alapitvanyi szobat szeretnel. Ha szerencsed van akkor epp esz szabad.
Szules utan a babanak be kell tolteni a 72 orat mielott hazamehetsz.
FeLuna, én alapítványiban voltam, oda bejöhetett, és amúgy pillangó28 minden infója naprakész. Az egyszemélyes alapítványiba max 2-en ilyen védőruhában, a kétszemélyesbe max 1 valaki jöhet hozzád egyszerre.
A többi sok személyes szobába azért sem jöhetnek be a látogatók, mert mindenki szoptatni próbál, te sem örülnél olyankor más férjének. A babákat meg kivinni nem szabad, sőt a folyósón még a kocsiból sem emelheted ki.
A szülőszobán, ott bent lehet. Végig maradhat szülés alatt, elvághatja a köldökzsinórt! :) Aztán odaadják a kezébe, míg téged rendbe tesznek. :)
Minket utána még hármasban hagytak vagy két órára. :)
Sziasztok!
Én a Margit kórházban szültem picit több mint 4 éves. és igen.. sajnos nem mehetnek be Apukák se! :( Nem foghatják meg a picit, ki nem lehet vinni, be nem jöhet senki. Csak a fizetős szobába engedik be a hozzátartozókat.
Sziasztok!
Nem rég vett at a Szent Margit kórház ott fogok szülni viszont nem tudok már magán orvost fogadni a szüléshez! Gondoltam akkor marad a szülésznő. 17.-re vagyok kiírva! Tudnátok legyszives egy kedves szülésznőt ajanlani akit esetleg mèg el tudnék érni hátha elvállalna minket?! Kicsit fèlek, hogy nem vagyok bebiztosítva se magán orvos es még szülésznő se :( Köszönöm előre is!
Én most júniusban szültem Margitban. Dr. Balogh Beatrixhoz jártam. Én nem tartom fölöslegesnek az orvos választást, nem csak a szülésről van szó ilyenkor, hanem h. ki vizsgál meg a vége felé először hetente, majd terminus után naponta. A doktornő amikor csak tudott igyekezett ott lenni, de amikor már naponta kellett járnom, és 2 naponta nézték a magzatvizet, futottam bele olyan orvosba, hogy ha másért nem, már azért fizettem volna, hogy ne hozzá kerüljek szüléskor.
Szülésznőm is volt, Szőkéné K. Edit, legközelebb is velük szeretnék szülni. Feltétlenül bíztam a párosban, így minden döntésüket el tudtam fogadni, mindent elmagyaráztak, ha kértem.
Balogh doktornőhöz magánba jártam rendelésre, de ha nem így lett volna, akkor amit biztos tudok, hogy a terhesgondozóban ki van ragasztva, mikor melyik orvos van ott. Ill. amikor egy alkalommal a terhesgondozóban voltam, hallottam, hogy valakivel beszélnek terhesség elején ... talán szülésznők vannak ott is. Szóval ők. És magyarázták neki, hogy válasszon ki egy orvost, és mindig az ő időpontjában jöjjön ide. És h. ez nem azt jelenti, hogy megfogadja... szóval szerintem az időponton múlik. Még azt is mondták neki, hogy azért jó, ha mindig uahhoz az orvoshoz jön, hogy ne kelljen mindig új orvosnak felvenni a fonalat... ha meg már megvan az orvos, akihez jársz, akkor tőle megkérdezheted, amikor bent vagy h. vállal-e.
Bármi más kérdésre is szívesen válaszolok, ha olyan akkor privátban.
A 30.hét körül hivtam föl telefonon a szülésznőt. Sokan ajánlották, megkaptam vkitől a tel.számot, felhívtam és megbeszéltünk egy találkozót a kórházban. Akkor elmondott mindent, mit kell vinni, mire kell nagyjából számítani és megmutatta a szülőszobákat meg h hova kell majd ctgre járni.
Szerintem lehetetlen minden egyes szülésznőt végigjárni és megismerkedni hogy a végén dönteni tudjál. Nem hiszem,hogy van idejük, kapacitásuk pofavizites fogadóórákat tartani :D
Hát ha jól tudom van szülésfelkészítő, és ott körbe is vezetnek. Nem vagyok benne biztos, de szerintem oda nem kell bejelentkezni,de meghatározott időpontokban van csak havonta párszor. (Én is most gyűjtögetem/gyűjtögetném az infókat, de az a vacak honlapjuk már hetek óta nem működik..:()
Babát vársz?