Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Már válogatom mit vegyek fel évzáró bulira. Mindig jó a... fórum

Már válogatom mit vegyek fel évzáró bulira. Mindig jó a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Timycat)
2023. okt. 28. 19:30
Egy csinos princes szabású tengerkék egyberuha.V kivagasu.Nem kihívó.
12. Channa* (válaszként erre: 10. - Epresturmix)
2023. okt. 9. 07:41

Nálunk kb. 400 ember dolgozik. Persze, nem jön el mindenki.

Van aki nagyon kiöltözik, de legtöbben ilyen lazában nyomjuk;)

Akik kiöltöznek, azok is általában karácsonyi színeket vesznek fel. Van aki menyasszonyi ruhaszerű piros vagy zöld talpig érő ruhát.

Nálunk is van aki a megadott téma szerint beöltözik. Tavaly pl. hajózással kapcsolatos téma volt. Én vittem egy üveg rumot. Hááát, én így szoktam beöltözni:DDDD

Idén 80 nap alatt a föld körül lesz a téma. Még gondolkodok, hogy mi az ami kb.= 1 üveg rummal és nem magamra kell tenni;)

11. Sütikee (válaszként erre: 8. - Timycat)
2023. okt. 8. 20:10
Á értem már, köszi ☺️
10. Epresturmix (válaszként erre: 5. - Channa*)
2023. okt. 8. 20:01

500 ember lesz, a hely puccos. Jól kell kinéznem. 😃

Amúgy én is szeretem az ilyen laza ruhákat.

9. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 8. 19:34
Az utolsó "nagy" céges karácsonyi bulinkat még a covid előtt rendezték, azóta sincs nagyon semmi 😞 Viszont akkor az Amazon-ról rendeltem a ruhát 😄 Tiszta Miss Poppy voltam a Csengetett Mylord-ból (tematikus buli volt, úgy 10-ből 6 ember még be is öltözött 😊)
8. timycat (válaszként erre: 7. - Sütikee)
2023. okt. 8. 19:23
Csipke az anyag, nincs alsó ruha, bélés, csak ott sűrűbb szövésű "ahol kell", ahol nem kell látszik a bőröd.
7. Sütikee (válaszként erre: 6. - Timycat)
2023. okt. 8. 19:09
Milyen az a csipke meztelen ruha?
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 8. 19:08
Én is lesem már a ruhákat, tavaly csipke meztelen ruhám volt, idén valami nagyon tüllben gondolkodok, de még nem jött szembe az igazi.
5. Channa* (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
2023. okt. 8. 18:52

Én nem szoktam túltolni, mert a legtöbben ugyan így tesznek;)

Általában sötétkék farmert, rövidszárú, lapostalpú csizmát és piros vagy zöld pulcsit veszek fel.

Tavaly fehér pulcsit olt rajtam.

Az "ékszereim" szoktak karácsonyosak lenni, azaz december 1-én lecserélem a 6 fülbevalómat (fenyőfára, csillagra és masnira, hóemberre, stb.), illetve a nyakamba egy karácsonyfa medálos nyakláncot hordok és van karácsonyfás gyűrűm.

4. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
2023. okt. 8. 18:24
Én a telefont..-)))
2023. okt. 8. 15:41
Ez a legjobb az egészben. A készülődés. Mint mikor várod a Jézuskt Karacsonykor mikor jön. Mikor megjön akkor meg mar nem is akkora vaszizdasz. :)
2023. okt. 8. 15:35
Lassan nekem is nézelődni kell. Mit tervezel felvenni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook