Már nézegetem, kinek mit vegyek Karácsonyra. Csudi szép... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
SHEIN az kínai, de remek cuccaik vannak, pedig igényes vagyok, ha hiszed, ha nem. :)
Ha ruhát rendel valaki, át kell olvasni a megjegyzéseket, de általában a méretek is megfelelőek.
Ez nálunk Szilveszterkor bevett dolog, családban, barátoknak veszek. De már tök ciki, mert rajtam kívül sosem nyer senki.
Tavaly vagy tavalyelőtt történt, hogy az osztogatásból maradt nálam 6 sorsjegy, az a 6 mind nyert, de az általam elajándékozottak közül egy sem 🙃 és természetesen azok nagy része is nyerő volt amiket kaptam
Oh értem. Nálunk ruhák nem jönnek szóba, háztartási, dekor cuccok sem.
Én totál kifogytam az ötletekből 🤔 valószínűleg megint valami élmény, program ajándék lesz nálunk, de még arra sincs ötletem.
Én sem esek túlzásokba. Mindenkinek meg van mindene. Megkérdezem van-e amit szeretnének. Én most lakás parfümöket nézegetek. Illatgyertyák, mécsesek, füstölők. A jó illatokat mindenki szereti. Plusz még valami személyes.
Vendégeskedés, együtt a család, finom ételek.
Nagyobb ajándékokat a gyerekek kapnak.
Én nem esek idén se túlzásokba. Bár lehet, hogy pénzért olcsóbban hozzájutnék, de szeretem csinálni.
Én idén, mindenkinek manót készítek, utalva a kedvencére, azaz van akinek Wednesday manót csinálok és van akinek Elsa-t.
Igaz, erre több idő és energia kell, de jó szórakozás.
Persze, édesség és egyéb sablonos ajándékok lesznek és vendéglátás karácsonykor.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?
- Anyumnak milyen ajándékot vegyek karácsonyra?
- 6 éves kisfiúnak milyen társasjátékot vegyek karácsonyra?
- Mit vegyek neki karácsonyra?