Már nem élvezem a szexet a párommal...Miért? (beszélgetés)
Ez tényleg off volt... Egy kicsit szélsőségesen látod a dolgokat szerintem.
Azért aközött, hogy szerinted "nem mentek tönkre házasságok" és hogy valójában nem volt "divat" és valódi lehetőség sem a válás, igen nagy különbség van.
Annak idején a legtöbb házasságnak köze nem volt a szerelemhez, párválasztáshoz, egyszerűen a vagyonegyesítésről szólt, nem volt benne semmi lírai, ami tönkremehetett volna. Ebből következően az anyagi függőség miatt együtt maradtak, mindegy, hogy milyen áron. Kibírták, elviselték egymást, mert muszáj volt és kész. Én erre nem tekintenék nosztalgiázva pozitív példaként...
Nem akarsz. Oké. Csak akkor mért csodálkozol, hogyha már nem jó vele lenni? Nem bízol benne, ezért nem élvezed a szexet vele.
Ez a kapcsolat halott, fal van közöttetek. A megszokás és a nosztalgia tart össze. A szeretet biztosan nem, mert abban benne van a szív, amit te szépen bezártál a párod előtt (jogosan).
Szerintem ha az ágyban nem érzed jól magad vele,az szerintem egyenlő azzal,hogy az érzéseid is elmúltak...
Szerintem ha én imádok valakit,akkor nem lehet nem élvezni a szexet,még hosszú idő elteltével sem...
Na, ez megint off lesz picit, csak muszáj reagálnom erre. Létbizonytalanság, stressz, adósság?
Először is: régen is volt létbizonytalanság, az élet része volt. Tízéves forma gyerekek elmentek dolgozni a földekre, hogy legyen pénz, a kamaszokról ne is beszéljünk. A mai kamaszok mit csinálnak?Otthon számítógépeznek, meg épp depressziósok, vagdossák az ereiket unalmukban, ahelyett, hogy elmennének kicsit szezonális munkára.
Régen az emberek nem voltak így elkényelmesedve, az asszonyoknak nem volt mosógép, ilyen-olyan eszközök, amivel pikk-pakk megoldhatták a házimunkát. Hajnaltól napestig melóztak a földeken, a ház körül, a jószágoknál.
Nem vettek fel hiteleket, nem hajhászták a pénzt ilyen mértékben. Nem akartak nagyobb és még nagyobb házat, drága és még drágább kocsit, hogy aztán belefulladjanak az adósságaikba.
A minimumért dolgoztak szinte, jó volt, ami volt, meg voltak elégedve magukkal, és kiegyensúlyozottabb életet éltek, nem kattantak be minden sz.ron, ahogy most a módi.
A gyerekek meg tudták a dolgukat, mert ha nem, kaptak egy-két pofont, és mentek a jószágokat ellátni, nem hogy új mobil, meg márkás holmik a semmiért.
Régen is volt "ingázás": Oroszország, hadifogság, némelyik apa öt-tíz évig se ment haza. És nem ment tönkre a házasság.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nyavajgás helyett először mindenki nézzen szépen magába, és örüljön annak, amije van: egészséges, van keze, lába, munkahelye, háza, szép gyerekei, párja, aki szereti. Találjátok meg az apró dolgokban a szépet, és ne mindig az élet árnyékos oldalán keseregjetek! Tudom, nehéz, de dolgozni kell rajta!
Megsúgom,a házasság célja értelme még mindíg az utód a család!:-)
Dehát ki mondja meg nékik?
Nem véletlenül tiltakozom ennyire a "párom" kifejezés ellen :(
Ez bármi más, de nem "pár"...
Jahh, ezzel en is tisztaban vagyok, csak a ket vegletet akartam szemleltetni,ami akkor volt es ami a mai vilagban megy,ill. nagyon affele tendal. Akkor oke,hogy kuss volt az asszony neve, es a hazassag is ugy kottetett,hogy majd egymasba szeretnek a fiatalok, de a mostani sem normalis, hogy 20 evesen mar 100 folott jar a parneterek szama, mert senki sem elegge "hozzavalo". Szval kiatartas nulla.
Jelenesetben viszont nem hinnem ,hogy errol van szo, hogy a temanal maradjunk.
A férfi-nő párosok a szex kedvéért jönnek létre.
Más értelme nem nagyon van a dolognak.
További ajánlott fórumok:
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Miért nincs orgazmusom, ha a párommal szexelek?
- Már nem élvezem vele a szexet. Évek óta ugyanaz a póz, és...
- Imádom a szexet a párommal csak a nehéz napokon elég nehezen viseljük a nélkülözést, mit tehetünk?
- Miért volt véres a vizeletem, miután a párommal együtt voltunk?