Már most meguntam a karácsonyi őrületet, minden tele van... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én alig járok valahova. Múlt hétvégén a de.athlonban voltam, sehol semmi karácsonyi nem volt.
Itthon hétvégén veszem elő a dekorációt, de a manót egész évben a polcon tartom. Újat legfeljebb az eyciir online boltban vennék! Talán majd jövőre.
Szóval én kimaradok az egészből, F.cebookon látom a posztokat, azok tetszenek 🙂🎄
Akkor abba gondolj bele hogy én olyan munkahelyen dolgozom,ahol Karácsonyfákat készítünk egész évben :)
Rehabos munkahely,de 4 óra alatt elkészítünk feldíszítve 1200 darabot,és megveszik...
Én nem is állítok most fenyőt,viszek haza egy készre gyártottat :-)
Ma a megyeszékhelyünkön jártunk (50 km.) ügyeinket intézni és egy kicsit vásárolgatni.
Épp megállapítottam, hogy máskor ilyenkor már teljes volt a karácsonyi hangulat, most szinte semmi.
Őrületről meg szó sincs, családi szinten sem.
Az árak elképesztőek. Egy nagyobb karácsonyfadísz, gömb, vagy más 3-4000 Ft. A kisebbek 2-3000 Ft.
Mást is néztük, tapétát, mert kellene. Az tekercsenként 10.000 Ft körül. Lemondtunk róla...
Vásárlók nem voltak, ürességtől kongott a nagy bevásárlóközpont.
Még férjem ügyet intézett én bementem egy ismert sportboltba és "bevásároltam" a téli síeléshez. Nem a legdrágább cuccokat számítva is 6-700.000 Ft. lett volna a ruházat és felszerelés. Amennyiben hozzáadnám az 1 hetes síutat is, alsó hangon is 1 millióba kerülne a jólét fejenként.
Bravó ! Még jó hogy csak 9.9% az infláció.
Karácsonyi őrület?
Én nem érzem annak.
Készítgetem a díszeimet, manóimat, stb., pénteken kidekorálom a lakást, előveszem a karácsonyi bögréket, stb. és várjuk a karácsonyt, amit a nagy családunkkal töltünk együtt.
Azt sugallja, hogy mindenki happy a fedíszített karácsonyi lakásban, ajándékoznak, miközben te itt állsz és semmit nem csináltál 😀 Le vagy maradva
.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen színbe öltöztetitek fel a karácsonyfát? Van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más?
- Segítség, karácsonyi zene!!!! Nézzen be mindenki aki csak tud!
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Karácsonyi jókívánság mindenkinek :) Boldog karácsonyt!
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?