Már megint egyedül (beszélgetés)
szerintem 2 db férfiből ne általánosíts,hogy: miylen nő kell nekik,és hogy neked már nem jár a boldogság...
azt én is látom magam körül,hogy a férfiak sokszor inkább folytatják a bevált rosszat,minthogy bele merjenek vágni egy újba,ami lehet jó is...(sőt,amiket itt a hoxán olvasok,nők is..)
...és igen: van olyan ffi(és nő),aki hozzászokott,hogy irányítsák,sőt akár zsarnokoskodjanak felette..az egy egyenrangú kapcsolatban úgysem tudna működni
Igen egyedül lehetek teljes és boldog is. Társ mellett már fulladtam annyira nem akartam az egészet. Aláírom jó egyedül is, igaz itt a három Picurka, és nem könnyű velük, mert a legkissebb két hónapos volt amikor egyedül maradtam.
De még így is jobb mint egy rosszban.
nezd a jobbik oldalat:
-Tied a tv!!!(nem kell nezned a hulye focimeccseket)
-Azt fozol amit akarsz(Nem kell minden nap 2 orat allni a konyhaba eleg valami gyors vacsi
-Az agy azon oldalan alszol ahol eppen kedved tartja
-Nem kelsz fel ejszaka a horkolasra
-Nem kell orankent kiszaladni a hutott sorert
-A gyerekekkel oda mesz ahova akartok(nem csak ahol sorsator van
Bocsi... hülye a kérdés, és már utálom ismételgetni magam...
"Már megint magamra maradtam, kezdem úgy érzeni hogy én egyszerűen nem érdemlem meg hogy boldog legyek."
Egyedül nem lehet boldog az ember? ... Ha boldog és lelkileg egészséges leszel, csak akkor tudsz normális férfit találni.... szerintem. :o)
"..erre a volt élettársa előadta hogy mégis kell neki, és visszaküldtem hozzá"
Nem akarlak megbántani, de ez a férfi mennyire szerethetett, ha csak úgy vissza lehetett küldeni a volt élettársához?
Egyébként, pedig légy türelmes.. 3 gyermeked van, azét ezt sem fogadják könnyen a férfiak..
Ne butáskodjál! Mindenkire vár valaki, csak türelemes légy! A bolgodgtalanság az arcra van írna, ha azt látja rajtad a férfi, messziről elkerül!
Jó tanács, ha nem akarsz bonyodalmakat magadnak, ne foglalkozz nős férfiakkal, akik még nem zárták le az előző kapcsolatukat!
Sziasztok!
Még sose írtam fórumban először, de valamikor el kell kezdeni. 7 évet éltem egy egoista emberrel, akitől 3 gyermekem született, tavaly végre besokalltam és befejeztem a rossz kapcsolatot. 4 hónap múlva találkoztam egy nekem ideális férfival és másfél hónapot tudtam vele együtt tölteni. Kórházba került, erre a volt élettársa előadta hogy mégis kell neki, és visszaküldtem hozzá, mert van tőle egy gyereke. Már megint magamra maradtam, kezdem úgy érzeni hogy én egyszerűen nem érdemlem meg hogy boldog legyek. A férfiaknak miért inkább az olyan nők kellenek akik zsarnokoskodnak velük?
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- Szeretsz egyedül lenni?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Epilálás után kb 3 nappal megint elpilálhatok, pedig hiper-szuper gépem van. :( Egyedül vagyok ezzel?