Már kilencedike van, de a munkanélkülit még van, aki nem kapta meg? (tudásbázis)
A munkaügyi központokban havonta 2x van számfejtés.
Általában a hó első napján és a hónap közepén.
Nagy általűánosságban a számfejtés eltart kb. 10 napig. Elképzelhető, hogy szakaszosan utalják, de mindenképp több járadékot együtt.
Ha folyószámlára kapja valaki a pénzt az gyorsabb, mert az utalás indítást követő napon a számlára kerül a pénz. Olyan nincs, hogy használja a bank a pénzt!
Ha postán kapja valaki a járadékot, akkor azért tart tovább, mert a postás csak meghatározott összeggel mehet ki dolgozni, így nem tudja egyszerre kézbesíteni a beérkezett pénzt. A posta általában 10 napot vállal a kézbesítésre.
Tehát a hónap 10-15 a legbiztosabb.
A munkanélküli járadékra nem mondanak pontos dátumot csak kb-t.
Remélem azóta megkaptátok, és megnyugodtatok:-)
Sajnos,tudom,a rohadt életbe!Én meg nem állok jót magamért ha átb**z!Ha nem küldi péntekig,feljelentem!
Neked sem jött meg még mindig,olvasom!De hol a pénzed?Az ok,hogy ráül(vagyis nem),de hol a pénz?!A franc vigye el őket,mit gondolnak,mi miből élünk?!szemét banda!
Siasztok!
Nekem azt mondták a munkaügyi kp-ban, mikor először mentem, hogy tárgyhót követő hó 10-15 között utalják a számlámra.
Pedig nekem is ezt mondták, és mindig akkor kaptam meg, amikorra mondták.
Mióta számlára kapom, azóta viszont előbb kapom meg.
Szia! Számlára kapja, vagy posati úton?
Lehet amúgy, hogy most késik pár napot, mivel később zártak az ünnep miatt..
További ajánlott fórumok:
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Kit hogyan visel meg a munkanélküliség?
- Voltál már munkanélküli?
- GYES után mehetek-e munkanélkülire?
- Mennyi pénzt adnátok heti költőpénznek egy kilencedikes kollégistának?
- Novemberi munkanélküli segélyt mikor hozza a postás? November 16-tól kapom a munkanéli segélyt, de még egy forintot nem kaptam.