Már évek óta nincs hüvelyi orgazmusom, pedig régen képes... (beszélgetés)
Az egy kimondottan jo erzes😬😬
Az nem akkor van, amikor sokáig csiklandozza az orrodat, aztán egyszer csak sikerül tüsszenteni?
Nem vicc, mindenkinek más a teste, máshogy reagál. Ha megfelelően izgatják a mellbimbót igenis van orgazmus, csikló izgatás nélkül is. De a legjobb érzés mikor úgy megdugnak h az orgazmussal egyidőben még a könnyeim is kifolynak.... nem vagyunk egyformák 🤷♀️
Sokféle sex van.
Móricka vicc.
Úgy sexelek, h kalapáccsl ütöm.
--És mikor élvezel?
Amikor mellé ütök.
Ja. Meg orrlyuk menstruacio is. Amikor verzik az orr. Remelem gusztusos vagyok.
Orrgazmus az létezik. Tüsszentésnek nevezik.
Kihagyom
Nem is igazan erdekel egyes testreszek tulszexualizalasa
Lassan lehetne orrlyuk orgazmus is
Talán csikló, mellbimbó izgatással kombinálva.
Nekem sose volt de nem is erdekel. Csiklo orgazmusom van mas meg nem is erdekel.
Mellbimbo orgazmus? Ez most komoly?😂
...hát csajok, ez nagyon elszomorító h nincs, pedig a csiklón kívül hüvelyi sőt még mellbimbó orgazmus is van....
Igen, csikloval nekem sincs gondom. Az, hogy pasikkal nem megy meg gondolom inkább fejben van.
nekem sem,és a nők nagyobb hányadának nincs is,"csak" csiklói úton.
Hogy mennyire különbözőek az emberek. Régebben volt egy szomszédom, aki azt mondta, h az a legjobb szex, amikor békén hagyják.
Nekem az a jó szex, ami közben van orgazmusom.😎
Gondolom, attól függ, hogy milyen mértékű az idegi károsodás.
Ez furcsa, igaz ahány test annyi féle lehetőség.... de h nincs hüvelyi orgazmus úgy h nincs semmi baj, ott mégis van baj, rossz a kulcs ami próbálkozik 😉
Régen fiatalabb voltál, amikor minden könnyebb/egyszerűbb.
Én ezt nagyon jól tudom, csak furcsa, hogy régen képes voltam rá aztán hirtelen megszűnt a dolog. Ha sosem ment volna akkor az is más.
Nagyon kevés nő tud elélvezni csikló izgatás nélkül.
A csikló izgatás sokféleképpen történhet.
Teszem hozzá, magamnak hiba nélkül sikerül azóta is (csikló) orgazmust elérnem.
Kicsit bővebben, nekem régen volt, nagyjából amikor elkezdtem szexuális életet élni.
De aztán szex közben elkezdtem a csiklomat izgatni és persze úgy is volt.
Egyszer csak arra kaptam magam, hogy csikló izgatás nélkül már nem is megy... És ez azóta se változott.
Az első kapcsolatom óta (kb 5 éve) más férfivel nem is volt orgazmusom, semmilyen se.. bár ezt annak tudom be, hogy egyik se volt túl hosszútávú, pedig volt akivel simán jobb volt a szex, mint az első barátommal.
🤷🏽♀️
Uhh. :(
Remélem visszanyerhető dolog.
El lehet,tőlem neurológus megkérdezte az SM kapcsán, hogy működök-e azon a téren. Tehát idegi oldalról el lehet veszíteni a dolgot.
Próbáld meg megjavítani, mert az nagyon fontos "alkatrész".
Nekem sosem volt.
Nyertél!
Uhh! Sajnálom!
Ezt el lehet veszíteni?
Mitől?
Történt valami veled, hogy elvesztetted?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Ha nincs orgazmusod, miért mondod, hogy jó a szex?
- Miért nincs orgazmusom, ha a párommal szexelek?
- Most akkor van orgazmusom, vagy nincs?
- Hüvelyi viszketés, de folyás nincs, vagy nem jelentős, és nem szagos.Mi lehet?
- Honnan érzem, hogy hüvelyi vagy csikló általi orgazmusom volt-e? Mert én csak azt érzem, hogy jön és tarol...