Már egy jó pár napja esténként jön rám az éhség és fáj a gyomrom ha nem eszek. Hogyan tudnék változtatni? (beszélgetés)
Ugyanígy vagyok:)
Nem idegeskedem egyszerűen eszem:)
mostanában jobb :)
köszönöm
Lehet, hogy sok a savad, vagy valami más, orvosi problémád lehet, mert az szerintem nem normális, hogy az éhségérzet fájdalommal jár együtt.
Az is segíthet, ha elhatározod, fejben jól eldöntöd: 18 óra után márpedig nem eszem semmit, vagy ha mégis, a többiek adtak pár jó ötletet.
Azért írtam amit írtam, mert Én sem hiszek, de saját bőrömön (gyomromon) tapasztaltam, ha nem lenne igaz, nem írtam volna le!
Kérlek olvasd el mégegyszer:) Köszönöm:)
:) köszi a tanácsot
csak azért zavar mert nem csak 1-2-szer fordul elő hanem minden este :(
igazából nem fogyózom csak már nagyon idegesített :)
és úgy érzem tennem kell valamit
okés!
bár én nem nagyon hiszek a reklámban
szerintem is egyel valami alacsony kaloriasat, zsirszegeny joghurtot, vagy rostban gazdag valamit, vannak ilyen energia, muzlis, teljeskiorlesu keksz szeru valamik, dikret fogyokurara...vagy megprobalkozhatsz protein shakel, egy poher tejbe egy kis fogyis proteines por, egy egesz etkezest is helyetesit de nagyon keves kaloria van benne+ vitamin meg egyebek
:)
Én most fedeztem fel a Jóreggelt kekszet, sosem hittem a reklámoknak, ezt azért vettem, mert a retikülben magammal vihettem! Ez tényleg olyan!!
Ha egy szemet eszel belőle 50-60 cal. és sokáig foglalkozik vele a gyomrod, pláne, ha vizet is iszol rá! Ha kipróbálod, érdekelne a véleményed:)
Egyél néhány falatot, vagy valami alacsony kalóriás kaját. esetleg 1 joghurt, vagy egy abonett....
Ha eszel néhány falatot attól nem fogsz elhízni!
Már egy jó pár napja esténként jön rám az éhség és fáj a gyomrom ha nem eszek.De ez pedig hosszú távon nem jó mert nem szeretnék elhízni.
Hogy tudnám leszoktatni magam???
Valakinek valami javaslat????
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- 10 hónapos kisfiam minden előzmény, tünet nélkül két napja 39 fokos lázban ég esténként. Órákig ordít kifordult magából teljesen.
- Férjem 3 napja esténként belázasodik.Mi lehet a baj?
- 4-5 napja fáj a gyomrom, mitől lehet?