Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Manyi néni boltba megy fórum

Manyi néni boltba megy (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Manyi néni boltba megy (Történetek, mesék)

12. Enissa (válaszként erre: 9. - Libikóka)
ma 14:32
Pont erre gondoltam.
ma 14:21
Manyi néni áldott jó lélek... Vajon korábban is ilyen volt, vagy csak öregkorára gonoszodott meg?
ma 14:16

Manyi néni csupa jóindulat.

" Áttört két keresztben álló kocsin, a vásárlók rosszalló pillantásaira ügyet sem vetve belökött egy iskolatáskás gyereket a banánok közé. Ezt a mókát szerette.

Átnézte a tejfölöket, közben motyogott magában -tejföl, finomföl, farmföl, ha elejtettem, nyald föl -

Manyi néni megigazgatta a banyatankot. Éppen csak egy kicsit kell kilógnia elől az erős tartószerkezetnek. Ha valaki nem figyel és nekimegy akkor pontosan bokacsonton kell találnia. "

Egyébként jópofa írás. 🙂

9. libikóka (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 11:38

Jaj🤗,,tudod ha valakivel ilyen történik,el sem hiszi hogy az illető képes ilyesmire.Ilyen jóságra:)

Vannak fura pillanatok.

8. globus (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 11:35
Bolt= volt
7. globus (válaszként erre: 5. - Libikóka)
ma 11:34
Pár éve egy nénike tormagyökeret keresett a boltban. Tisztára olyan bolt, mint anyu! 😭 Mondtam, hogy hozok en, itthon kazalban áll, tíz perc, várjon meg. Rohantam inam szakadtaból, tényleg tiz perc alatt megfordultam, de nem találtam őt. Sokáig vartam még az előtérben is, hátha ezután jön ki. Még most is sírhatnékom van, ha eszembe jut, mi volt ez...
ma 11:28
Köszönöm ez most jól esett :)
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Banyaci)
ma 11:12

Jó írás:)

Múltkor egy férfi az előre csomagolt saláták közt válogatott,,mindet áttúrta,,külön meg is nyomogatta a paradicsomokat a csomagoláson át.

Na ott, akkor, szívesen lettem volna Manyi néni:DD

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Banyaci)
ma 10:43

Végre egy igazi olvasmány, ami szórakoztató és nem unalmas már 1000 helyen megírt mire jó az..... száraz maszlag.

Gratulálok!

ma 10:00
Manyi néne aztán nem unja az életét.
ma 09:45
Manyi néni igazi főnyeremény. Ki ne örülne egy ilyen rokonnak? 😃
ma 09:35
Manyi néni az én fantáziám szülötte. Bárminemű hasonlóság elő személlyel, kizárólag a kedves olvasó képzelő erejének a játéka.

Ugrás a teljes írásra: Manyi néni boltba megy

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook