Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Manyi néni boltba megy fórum

Manyi néni boltba megy (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Manyi néni boltba megy (Történetek, mesék)

1 2
márc. 3. 17:21

Igazán jót mulattam!😀

Kérjük a Manyi nénis sztorikat.

30. libikóka (válaszként erre: 29. - Banyaci)
febr. 24. 04:11
Ha olyanod lesz, jöhet még:)
29. Banyaci (válaszként erre: 5. - Libikóka)
febr. 23. 19:27
Manyi néni maga volt az a férfi. Ezek az élmények ihlették Manyi nénit.
febr. 20. 17:06
Tippem : Manyi néni előzetesben
27. Érdekes73 (válaszként erre: 26. - Ikebana3)
febr. 20. 13:25
Pedig a Manyi nénik köztünk élnek.
febr. 20. 11:35

Ez talán szórakoztató is lenne, ha nem gondolnánk egy kicsit a dolgok mögé is. Mi lett volna akkor, ha a kasszánál vagy kifelé menet kiderül, hogy a babakocsi tele van ki nem fizetett, kvázi lopott cuccal és az anyuka gyanútlanul menne kifelé a boltból. Drága Manyi néni meg jót nevet valahol rajta. Mert azért annyira nem demens, hogy ne tudná mi történne, ha lebukna valaki az ő kis csínytevései miatt. Még talán rendőrt is hívnának a biztonsági őr bekísérné az irodába, arról a szégyenről nem is beszélve amibe akaratlanul sodorta egy szipirtyó.Ugyanis olyan, hogy csak otthon veszi észre valaki mi került a szatyrába vagy a zacskóba, ez mese. A valóságban mindenütt kamerák vannak, biztonsági berendezések az ajtóknál, biztonsági őrök járkálnak, szóval ez így nem történhetne meg. (Amúgy engem ez a vén tyúk felidegesített.)

A fikció egyébként jó történet, de nem szeretném ha ilyen Manyi néni a közelemben élne ;)

febr. 18. 12:24
Nekem is nagyon tetszett😁🤣🤣🥰
febr. 12. 22:59
Én a túró rudiknál feladtam.
febr. 12. 22:44
Szakadtam 😀
22. Érdekes73 (válaszként erre: 17. - Banyaci)
febr. 12. 20:56
Szívesen olvassuk a kalandjait.
21. Ruslan
febr. 12. 20:37
Nagyon jó lett, folytatni érdemes.
20. Banyaci (válaszként erre: 19. - L.luiselotte)
febr. 12. 18:30
Igen. Több boltnál is hasonló az elrendezés. Nem volt konkrét boltkép előttem.
19. l.luiselotte (válaszként erre: 17. - Banyaci)
febr. 12. 18:26
A polcok elrendezéserol felsorolásáról gondolom,: zöldség gyümölcs hús tej túró R. Peksuti ovszer
febr. 12. 18:26
Nagyon klassz a stílusod, írj még! Manyi néninek járna egy-két saller, de nagyon szórakoztató.
17. Banyaci (válaszként erre: 16. - L.luiselotte)
febr. 12. 17:13
Akár. Ám felbukkanása bárhol, bármikor várható.
febr. 12. 16:59
Manyi néni a Spárban volt?
15. fülemüledal (válaszként erre: 13. - Banyaci)
febr. 12. 16:51

Nagyon jó lenne! Kérlek! Legyen még sztori!

Abból kiindulva, amit a kislány fülébe súgott, legbelül valahol mégiscsak jólelkű. Csúnyábban is elintézhette volna. Talán a magányosság keseríti.

14. birebora (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 12. 16:41
Ismerem az érzést...
13. Banyaci (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
febr. 12. 16:17
Gondolkodom még Manyi néni kalandokon. Talán egyszer kiderül, miért ilyen.
12. Enissa (válaszként erre: 9. - Libikóka)
febr. 12. 14:32
Pont erre gondoltam.
febr. 12. 14:21
Manyi néni áldott jó lélek... Vajon korábban is ilyen volt, vagy csak öregkorára gonoszodott meg?
febr. 12. 14:16

Manyi néni csupa jóindulat.

" Áttört két keresztben álló kocsin, a vásárlók rosszalló pillantásaira ügyet sem vetve belökött egy iskolatáskás gyereket a banánok közé. Ezt a mókát szerette.

Átnézte a tejfölöket, közben motyogott magában -tejföl, finomföl, farmföl, ha elejtettem, nyald föl -

Manyi néni megigazgatta a banyatankot. Éppen csak egy kicsit kell kilógnia elől az erős tartószerkezetnek. Ha valaki nem figyel és nekimegy akkor pontosan bokacsonton kell találnia. "

Egyébként jópofa írás. 🙂

9. libikóka (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 12. 11:38

Jaj🤗,,tudod ha valakivel ilyen történik,el sem hiszi hogy az illető képes ilyesmire.Ilyen jóságra:)

Vannak fura pillanatok.

8. globus (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 12. 11:35
Bolt= volt
7. globus (válaszként erre: 5. - Libikóka)
febr. 12. 11:34
Pár éve egy nénike tormagyökeret keresett a boltban. Tisztára olyan bolt, mint anyu! 😭 Mondtam, hogy hozok en, itthon kazalban áll, tíz perc, várjon meg. Rohantam inam szakadtaból, tényleg tiz perc alatt megfordultam, de nem találtam őt. Sokáig vartam még az előtérben is, hátha ezután jön ki. Még most is sírhatnékom van, ha eszembe jut, mi volt ez...
febr. 12. 11:28
Köszönöm ez most jól esett :)
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Banyaci)
febr. 12. 11:12

Jó írás:)

Múltkor egy férfi az előre csomagolt saláták közt válogatott,,mindet áttúrta,,külön meg is nyomogatta a paradicsomokat a csomagoláson át.

Na ott, akkor, szívesen lettem volna Manyi néni:DD

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Banyaci)
febr. 12. 10:43

Végre egy igazi olvasmány, ami szórakoztató és nem unalmas már 1000 helyen megírt mire jó az..... száraz maszlag.

Gratulálok!

febr. 12. 10:00
Manyi néne aztán nem unja az életét.
febr. 12. 09:45
Manyi néni igazi főnyeremény. Ki ne örülne egy ilyen rokonnak? 😃
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook