Dajka nénink nyugdíjba megy... (beszélgetés)
NAAAH!!! :D
TÖK JÓ!!! :D
Majd meglátod mennyire fog örülni neki!!!!!!!
Ez egy igazi személyes ajándék!!!!!!!!!!
;)
Köszi!
Kisvárosban nem mennek olyan gyorsan az ilyenek, mint a fővárosban.
Ma sikerült lefotóznom a csoportot - pólóra kerülnek - egy helyen vállalták ilyen határidővel is:)
Amúgy, van fényképes kötény, kirakó, páros bögre, (szatén) PÁRNA, egyik szebb mint a másik... :)
Ha nem vállalja senki én is elkészítem neked, én is ezzel foglalkozom. :) Csak lehet nem vagy közel, de postázom, ha más nem... :)
Írj majd mit sikerült összehozni!!! :)
A póló jó ötlet szerintem, és az még biztosan belefér... esetleg egy bögre is hozzá, az is jópofa :)
Az évzáró csak valahogy korainak tűnt, nekem még annyira nincs évzáró-hangulatom... nálunk valamikor egy hónap múlva lesz, juni.15-én zár be az ovi, az iskolába készülőket akkor búcsúztatjuk, augusztusban ők már nem nagyon jönnek, de ha jönnek is még akkor is összevont csoportok lesznek...
Sajnos ehhez kevés az idő. Szerdán át kell adni. Fotókat elő kellene hivatni.
Holnap megkérdezem a fényképészt, hogy ha gyorsan fotóznánk elkészülne-e még a póló a csoport képével.
Nálunk mindig május közepén van az évzáró - egyben az Anyák napjával.
Utána mi lenne? Járnak tovább. Június elejétől már nem mennek azok, akiknek otthon van az anyukájuk.
Gyorsan (holnap) nem lehet bemenni digitális fotógéppel fotózni???
1, max.2 gyerek nincs rajta NEM SZÁMÍT!!!
Egy album, amibe minden gyerek rajzol, esetleg beragasztjátok a fényképét, felírjátok a nevét stb. Szépen meg lehetne csinálni és igazi emlék a csoporttól.
Egyébként hogyhogy ilyen hamar lesz az évzáró? És utána mi lesz?
Az nem sok idő. :S
Nálunk a gyerekorvos ment nugydíjba, sok család fotoiból gyűlt össze egy albumnyi kép, sok helyen apuka-anyuka is hozzá járt gyerekkorában. :)
Azért egy kis albumot össze lehet még hozni
vagy üvegre gravíroztatni, ebből is van váza, lap megvilágítva,
egy szép szobanövény,
szobor, akármi...
fényképes ajándéktárgy... 1-2 napon belül elkészül :)
meseszép dolgokat lehet összehozni fotó, felirat (idézet) alapján... :)
További ajánlott fórumok:
- 11.000 Ft-os (1990-ben szerzett) bérrel 1990-ben nyugdíjba vonuló férfinak lehet 180.000 Ft nyugdíja 2023-ban?
- Mindenki visszalép az állami nyugdíjba?
- Ha az ember éveken keresztül 4 órára van csak bejelentve, akkor azt hogy számolják be a nyugdíjba?
- 40-50 évesen elmehet valaki nyugdíjba?
- Tudtok ajánlani jó háziorvost zuglóban, aki a közeljövőben még nem megy nyugdíjba?
- Férjem e hó 31-én megy nyugdijba. Keresek valami humoros búcsúztató verset, tudnátok segíteni?