Néha én is otthon hagyom a cetlit,de ha egyszer már leírtam utána könnyebb felidézni.Múltkor az előző cetli még a zsebemben maradt ,,azt vettem elő,,félúton lett gyanús:DD
Akkor fordul elő, amikor kiteszem az asztalra, vagy az előszobai szekrénykére, hogy majd kifelé magamhoz veszem. Mire összeszedem a fizetőeszközt, táskákat, zacskókat, felöltözök, már el is felejtettem...
25 éve magamra vásárolok, kezdettel nem takarózhatok :D utálok bevásárolni, irigyleeem aki tud bármit, vidéken házhoz pizzát tudsz max, hosszú órákat vesz el havonta. Másik, hogy férj ugrik be hazafele sokszor, ő jár kocsival :D általában hoz valamit amit nem írtam fel és nem hoz, amit igen.
Én sokszor a listán lévő dolgot is elfelejtem megvenni, pedig folyamatosan listát nézem. Már próbálom úgy írni, ahogy a boltban vannak a cuccok, mert ha össze vissza írom, félő, hogy a köztes dolgok közül elmarad valami.
Én valószínűleg azért nem vagyok ennek a klubnak a tagja, mert leginkább rendelek.
De ha nem, akkor az segít, hogy mielőtt a pénztárhoz fáradok, leleltározom, hogy mihez vásároltam és ahhoz megvan-e minden. Korábban simán elfelejtettem a krumplit a paprikáskrumplihoz. 😇 És az is sokat segít, hogy már nem telefonálok vásárlás közben.