Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Akárhányszor megyünk boltba, mindig kiderül, hogy valamit... fórum

Akárhányszor megyünk boltba, mindig kiderül, hogy valamit... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 30. 01:02
elofordulahat ilyesmi barkivel.mi hetente megyunk itt vasarolni,de talan 2-3szor felejtettem le vmit a listarol.
okt. 28. 15:42
Velem is előfordul.
okt. 25. 20:13
Néha én is otthon hagyom a cetlit,de ha egyszer már leírtam utána könnyebb felidézni.Múltkor az előző cetli még a zsebemben maradt ,,azt vettem elő,,félúton lett gyanús:DD
15. globus (válaszként erre: 11. - 55Judit)
okt. 25. 20:11
Akkor fordul elő, amikor kiteszem az asztalra, vagy az előszobai szekrénykére, hogy majd kifelé magamhoz veszem. Mire összeszedem a fizetőeszközt, táskákat, zacskókat, felöltözök, már el is felejtettem...
14. Hansika (válaszként erre: 11. - 55Judit)
okt. 25. 20:08

Nekem is van cetlim a hütö ajtajän...

Az a baj, hogy en mindig a cetlit felejtem otthon...

okt. 25. 17:56
Én azt is eltudom felejteni, ami fel van írva a listára.
okt. 25. 17:39
A második cetli az emlékeztető, hogy ne felejtsük el elolvasni az elsőt.
11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 17:36

Azért mert valaki időnként szétszórt, még nem szenilis.

Ki az aki nem felejt el dolgokat.

De úgy kell, ahogy Globus írja. Amikor elfogy valami, rögtön a cetlire kell írni. Én is ezt teszem.

A cetlit sokszor itthon felejtem, de az más tészta. Ja, nem.🤣

10. Enissa (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 15:31
A szenilitásra gondolt szerintem a kezdettel.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Alnisa)
okt. 25. 15:22
Na én is úgy.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Vigyefene)
okt. 25. 15:21
25 éve magamra vásárolok, kezdettel nem takarózhatok :D utálok bevásárolni, irigyleeem aki tud bármit, vidéken házhoz pizzát tudsz max, hosszú órákat vesz el havonta. Másik, hogy férj ugrik be hazafele sokszor, ő jár kocsival :D általában hoz valamit amit nem írtam fel és nem hoz, amit igen.
7. Alnisa (válaszként erre: 3. - Michelle.r)
okt. 25. 12:41
Én rendelésnél is ki szoktam hagyni dolgokat :D
okt. 25. 12:40
Én sokszor a listán lévő dolgot is elfelejtem megvenni, pedig folyamatosan listát nézem. Már próbálom úgy írni, ahogy a boltban vannak a cuccok, mert ha össze vissza írom, félő, hogy a köztes dolgok közül elmarad valami.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 25. 12:00

Neeem. Van olyan, hogy vásárlás után veszed észre, hogy valami kellene még, da arra odáig nem is volt szükség.

Egy művelet még segíthet, ha a kifogyóban lévőket menet közben jegyzeteled. Így biztosan nem felejtődik el, mire beszerzésre kerül sor.

okt. 25. 11:53
Minden kezdet nehéz, de majd megszokod.
okt. 25. 11:52

Én valószínűleg azért nem vagyok ennek a klubnak a tagja, mert leginkább rendelek.

De ha nem, akkor az segít, hogy mielőtt a pénztárhoz fáradok, leleltározom, hogy mihez vásároltam és ahhoz megvan-e minden. Korábban simán elfelejtettem a krumplit a paprikáskrumplihoz. 😇 És az is sokat segít, hogy már nem telefonálok vásárlás közben.

okt. 25. 11:47
Üdv a klubban.😀

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook