Manócskák szülei gyertek beszélgetni!:) (beszélgetés)
Szia Minya!
Gyere át az "édesanyák"-hoz, ott nagyobb a forgalom vmivel!!!:)
Sziasztok!
Úgy látszik a Manócskák szülei nagyon el vannak foglalva.
nem megy.megkaptam a kódot emailban
de ott elakadtam.Hová kell bemásolni???
Sziasztok Mindenki!
Én most ébredtem fel 11h-kor, így enyhén szólva túlaludtam magam, de nagyon-nagyon jól esett.:)
Minya, gratulálok a méretekhez, ügyes kis pasitok van!!!:)
Mariska, a vonalzókat úgy lehet "megszerkezteni", hogy mondjuk rákattintasz az enyémre, ezzel rájutsz az oldalra és onnantól kezdve értelemszerűen kell lépésről lépésre csinálni. Amikor elkészült akkor kapsz 2-3 kódot és ebből a HTML formátumut kell kimásolni és azt be tudod helyezni ide az adatlapodra. Remélem érthető voltam és sikerülni fog!!!:))
Drága Dee!
Milyen volt a hétvége? Sokat lubickoltatok? Mi, mint mindig, nagyon!:)
Szoktatok kirándulni, járkálni a kis drágasággal?
Az a szépséges Honda a Tietek? Tegnap mutattam a férjemnek. Én egy időben nagyon Honda-függő voltam...:))
honnan lehet azt a vonalzót szermányolni a manócskámnak?
olyan ari,én is szertnék!
Sziasztok!
Sokat nőt és hízot a kicsi fiam 1 hónap alatt.Most 11,23kg és 75cm.A mult hónapbam pedig 10,57kg és 72,5cm volt.
Sziasztok!
Tudom, ez nem pont az a fórum, de...
Tavaly, egy gyerekruha készítő megkért, hogy varrjak neki pár ruhácskát, de elfelejtett értük jönni, hiába kerestem, sms-eztem, csak ígérte, hogy majd jön, nem jelentkezett. A ruhák még mindig nálam vannak és arra gondoltam eladom (olcsón), hogy ne álljon benne a pénzem. Mást úgysem tudok velük mit kezdeni. Mivel a fényképezős telefonomat ellopták, most hirtelen nem tudok képet készíteni a kis cuccokról, de valahogy majd megoldom. Vannak fehér hímzett madeirából készült, vékony vállpántos ruhák, 116-ostól 134-esig és kis buggyos nacik, ujjatlan felsővel, zöld és türkiz színben, vékony vászonból, de majd lefotózom, az a tuti.
Csak egy baj van velük, ki kell mosnom, mert megporosodtak annyi idő allatt a vállfákon.
Ha valakit érdekel, írjon levelet, köszi.
Hát ez látod nekem még eszembe sem jutott, mert még annyira távolinak tűnik az, hogy ő egyedül álljon, járjon...vagy mégsem?!:))
És főleg, hogy azt mondod, hogy abban is lehet altatni.
Te mit tettél be neki alulra? Arra gondolok, hogy csak egy réteg takarót, vagy esetleg játszószőnyeget?
Köszönöm a válaszod, még nem tudjuk, hogy mi legyen, de majd kitaláljuk.
Milyen járokátok van? Fa vagy a hálós?
Nekem az a hálós nagyon nem tetszik, viszont sokan azt mondják, hogy az a jobb...nem tudom.
A fában viszont lehet altatni is.
Még gondolkodunk rajta.
Bébikompot biztos, hogy nem veszünk neki, mert arról semmi jót nem hallottam eddig.:)
Őt én nem ismerem, az én dokim az oszt.vez. főorvos, Demeter. Imádom!!!:)
Hanyas kórteremben voltál? Én a 107-ben.
Van baby napszemüveg,tudom,hogy jó drága.Valamelyik gyógytermékes fickó árulta a patikában.Majd rákeresek a témára.
Emőke honnan rendelted a játékokat Virágnak?
De!és Samu volt a dokim!! :)
Tök jó fej volt!
Hát szerintem is teljesen rendben van!!!
Hol szültél? Véletlenül nem a Rókusban, mivel az volt a megyei kórház?
3,55 volt születéskor és 56cm.
Ő is nagy baba volt,de valahogy most megállt. :(
na...azért így is jó súlyban van! :)
Nagyon köszönöm, apja lánya! :)
Mennyivel született a kis drága?
Virág most(tegnap mértük este) 6950 gramm volt és 63 cm, lányként nagy a korához és születési súlyához képest...:)
igen, egy-két ütemet már igen, de csak halkan jegyzem meg...:s
Egyébként 4 hónapos, 1 hetes és 2 napos egész pontosan.:))
Emőke,mennyi idős a babád?Már kúszik???
:O
most 8.55kg. 68 cm! :)én is megnéztem
a te babucid,nagyon ari!!
Juj, ez fantasztikus dolog, már alig várom én is!!!
Apropó járóka: mikortól ajánljátok?
Gyönyörűnk márc.27-től forgolódik és 1,5 hete egy két ütemet kúszik is, ő hason alvó.
Az ágyon van a játszószőnyege, de most már nem tudom magára hagyni, mert félek, hogy leesik róla...:s
A másik kérdésem: babáknak napszemüveg?! igen vagy nem?
Már meg is néztem, nagyon szépek vagytok!!!:)))
Mekkora a súlya a kis pasinak?
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni
- Anyukák, akik bármit megtesznek azért, hogy el tudják tartani gyermeküket! Gyertek beszélgetni!
- Ki született '71-ben? Gyertek beszélgetni!
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Hajdú-Bihar megyeiek gyertek beszélgetni!