Mandulaműtét után (beszélgetés)
Nem tudom, mi olyan nehéz benne, emelgetni nem szabaf. De azon kivűl? A nyelés fáj, arra ott a Cataflam. Nekem is kivették, tudom, milyen.
A gyerkőcért hogy aggódsz, azt megértem, szegénykének nem jó a tüdőgyulladás után újra betegnek lenni.
Gyógyulást kívánok nektek!
Tudod, sírástól még senki nem gyógyult gyorsabban.
A kisfiad se lesz jobb kedvű egy bánatos, szorongó anyukától.
Sajnos van ez a hosszan elhúzódó megfázásos betegség. Ahogy olvasom, elég sokan benne vannak- voltak. Teljesen független a coronától, mert van, aki október óta húzta már több hónapon át.
A mandulaműtét azért nem nagy dolog, bár a felnőtteknél kicsit hosszabban gyógyul. Pl. kiabálni nem nagyon ajánlott, de napról napra jobb lesz.
Persze, viszont csinálhat nagyobb bajt is, kár tartogatni.
És nyilván volt várakozási idő, szóval nem feltétlenül butaság.
Nyilván nem írtam le mindent, meg nem is vagyunk egyformák, en aggodos típus vagyok!
Kisfiam 3 hétig volt itthon tüdőgyulladással, utána 2 hétig jól volt, most újra beteg lett, természetesen nagyon féltem, és így műtét után nehezebb ellátni ot is és magamat is!
Próbáljál megnyugodni.
A kisfiaddal minden rendben lesz, gyorsan meg fog gyógyulni.
Ha bevérzik a torkod, azt tényleg észre fogod venni.
De már miért vérezne be?
Ne parázz.
Szia,
Nekem is nemrég vették ki a mandlámat, szóval tapasztalatból beszélek.
Nem kellemes és lesznek nagyon fájdalmas időszakok, amik azonban Cataflam-V tablettával igen jól legyőzhetőek! Írasd fel, ha nem vagy allergiás rá!
Igen, talán nem volt a legokosabb ötlet most műtétet vállalni, de az orvosod volt a buta, ha ezt nem vetette fel.
Viszont, abban tényleg van valami, hogy ha nem vagy 60+-os és nincs valami krónikus légzőszervi vagy kardiális betegséged, akkor ez azért nem fog komolyabban megterhelni. Mármint a vírus.
Hogy nem jársz ki sokat, azt jól teszed.
Ne erőltesd magad, ne emelj, ne sírdogálj. Én is szétparáztam magam, de hidd el, minden rendben lesz.
Mit kell pánikolni? A mandulaműtét nem egy nagy dolog, légy felnőtt és ne bőgj.
Mi az, hogy pontszerű bevérzések? Hol? Egyébként, ha az bevérzik, azt észreveszed, mert tele lesz a szád vérrel. Addig no para.
Akkor sem lenne nagy baj, ha komolyabban bevérezne, de ne pánikolj.
Mindketten gyógyultok, abban meg semmi rossz nincs, ha addig is más vásárol be nektek. Nyugi.
Nálad csak a mandula kis sebhelye gyógyul, és ha nem sírdogálsz, akkor ez hamar le is zajlik. Semmi okod nincs a pánikra.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Mandulaműtét előtt és után!
- Házimunka mandulaműtét után?
- Mikortól lehet dolgozni mandulaműtét után?
- Milyen fogkrémet használjak mandulaműtét után?
- Kinek volt mandulaműtéte ízületi gyulladás miatt, és műtét után kb mennyi idő múlt el, mire helyre jöttek az ízületei?
- Meddig vérezhet be egy gyermek mandulaműtét után?