Majoránnás ragu recept
A Majoránnás ragu hozzávalói:1 kg csíkokra vágott comb /bármilyen vad/
1 nagyobb fej hagyma
kevés zsír
majoránna
só
bors
1 pohár tejföl
A Majoránnás ragu elkészítési módja:
A hagymát kevés zsíron teljesen elfőzöm./ha meg van sózva krémmé lehet főzni/Ráteszem a húst és fehéredésig forgatom.Rászórom a majoránnát /a tasak felét/sózom,borsozom.Ha nem enged levet akkor öntök alá egy kis vizet.Nagyon kevés lé legyen alatta mindig.Lefedve,puhára párolom.Mikor puha,teljesen elfőzöm alóla a lét és hozzáteszem a pohár tejfölt és a maradék majoránnát.Ha kell akkor még sót.Szarvacska tésztával tálalom.
Nagyon egyszerű recept,de finom.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: 53a220fca3, 2009. febr. 23. 07:18
A majoránnás ragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.